Kılıçdaroğlu; Kadın kolları seçimine kimse karışmasın!

Kılıçdaroğlu; Kadın kolları seçimine kimse karışmasın!
Kılıçdaroğlu, “Seçimlere kesinlikle hiç kimse müdahale etmesin. Hiç kimse genel merkezin adayıyım demesin. Kimse genel merkezin adayı değil. Kim kazanırsa onunla çalışacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü yapılacak olan seçimlere ilişkin net tavır koydu. Kararını dün öğle saatlerinde kurmaylarıyla paylaşan Kılıçdaroğlu, “Seçimlere kesinlikle hiç kimse müdahale etmesin. Hiç kimse genel merkezin adayıyım demesin. Kimse genel merkezin adayı değil. Kim kazanırsa onunla çalışacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü Ankara'da yapılacak olan Kadın Kolları Kurultayı'na ilişkin kararını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, kendisiyle görüşen ve “Pazar günü ne yapacağız, kimi destekleyeceğiz?” diye soran kurmaylarına “Hiç kimse genel merkezin adayı değil. Seçime birkaç gün var. Bu çok kısa bir süre. Biz kimseyi destekleyip genel merkezi taraf etmeyelim. Kimse de genel merkez adına aday olduğunu söylemesin. Kim kazanırsa biz onunla çalışırız” dedi.

Kılıçdardaroğlu’nun Kadın Kolları Kurultayı'na ilişkin olarak bugün İstanbul, Ankara ve İzmir İl Başkanları'yla görüşeceği de öğrenildi. İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile İzmir İl Başkanı Ali Engin'in bu amaçla Ankara'da bulundukları belirtildi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu'nun dün öğle saatlerinde “Hiç kimse genel merkez adına aday olduğunu söylemesin” demesiyle birlikte kulisler de hareketlendi.

Pazar günü yapılacak olan seçimler için adaylığını sabah saatlerinde gazetemiz HABERDAR’a açıklayan ilk isim Hilal Dokuzcan oldu. Dokuzcan'ın yanı sıra, Deniz Pınar Atılgan, Şenal Sarıhan, Oya Tümer, Semiha Boya ve Yaşar Seyman'ın da adaylıklarını açıklamaları beklenirken kendisiyle görüştüğümüz Prof. Gaye Usluer aday olmayacağını, tüm adaylara başarılar dileğini Gazetemiz HABERDAR’a açıkladı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.