Kılıçdaroğlu, liderlere hodri meydan dedi

Kılıçdaroğlu, liderlere hodri meydan dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında siyasi parti liderlerine canlı yayında tartışma çağrısı yaptı.
Habertürk kanalında katıldığı programda Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'nin bir kabusun içine sokulduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu, "Gelsinler siyasi partilerin liderleri, oturalım bir televizyon kanalında, hangi kanalı istiyorlarsa oturup, tartışalım, bu anayasa Türkiye'nin lehine midir, aleyhine midir? Vatandaşlar da evlerinde otursunlar bizi seyretsinler. Ben mi doğruyu söylüyorum, onlar mı doğruyu söylüyor." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Referandumdan'evet' çıkmayacak 'hayır' çıkacak. Bu kadar eminim. Neden? Çünkü bu ülke bu kadar sahipsiz değil. Bu ülkenin vatandaşları nasıl milli Kurtuluş Savaşı'nda Meclisesahip çıkmışsa yine kendi meclislerine sahip çıkacaklardır. Kendi iradesine sahip çıkacaktır." dedi.

Referandumdan "hayır" çıkması sonucunda olacaklara ilişkindeğerlendirme yapan Kılıçdaroğlu, "Değişen bir şey olmaz. Sayın Cumhurbaşkanı,Sayın Başbakan ve Parlamento yerinde kalır, herkes yetkilerine sahip olur.Geçmişte nasıl gidiyorsa benzer şekilde yolumuza devam ederiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.