Kılıçdaroğlu'na Teşekkür Etti

Kılıçdaroğlu'na Teşekkür Etti
Dün gece IŞİD ve PKK hedeflerinin bombalanmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu kameralar karşısına geçti. Başbakan bugün düzenlediği basın toplantısında terör örgütlerine düzenlenen operasyonlarda hedef alınan noktaların büyük ölçüde tasfiye edildiği
Davutoğlu, Suruç saldırısından bu yana parti liderlerine yaptığı çağrıyı yineledi. "Gün omuz omuza verme günüdür" diyen Başbakan, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. Onun dışında olumlu cevap alabildik mi?" diye konuştu.
Davutoğlu'nun açıklamasından satırbaşları;

"Suriye'de üçüncü dalga Irak'ta da ikinci dalga operasyonları başlatma talimatı verdik. Bu operasyonlar havadan ve karadan devam ediyor. Kararlığımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Bu operasyon karar askeri yetkililer, emniyet görevlileri, Bakanlar Kurulu'nda ve Milli Güvenlik Kurulu'nda yaptığımız görüşmeler çerçevesinde hayata geçirilmiştir.

"OPERASYONLARIN BİRİNCİ AMACI DEMOKRASİ"

Türkiye 7 Haziran'da demokratik bir seçim yaşamıştır. Tam bu ortamda hükümet görüşmeleri sürerken nereden talimat aldıkları belli üç Terör örgütü birden harekete geçirilmiştir.
Bu operasyonların birinci amacı demokrasidir. Birinci hedefimiz demokrasimizin korunmasıdır. Suruç katliamı Türkiye ve Türk demokrasisine yönelikti. Bunun faili DEAŞ'tı. Bunun bahane ederek kaos çıkarmaya çalışan PKK'y. Demokrasi ve özgürlük alanları korunacaktır.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.