Kurmaylar Esenyurt'ta

Kurmaylar Esenyurt'ta
Deva Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı, parti kurmaylarını ağırladı. DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, Seçim İşleri Başkanı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin ve Genel Başkan Başdanışmanı İkram Dinçer’i çok sayıda partili karşıladı

DEVA Partisi yöneticileri, kendilerini karşılayan yaklaşık 500 partili ile yakından ilgilendi. Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Esenyurt teşkilatı olarak yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Kahriman, DEVA Partisi’nin Esenyurt’ta çok güçlü bir şekilde ilerlediğini dile getirdi. Genel Başkan Başdanışmanı İkram Dinçer ise görmüş olduğu tablodan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek tüm teşkilat çalışlanlarına teşekkürlerini sundu. Seçim İşleri Başkanı ve Parti Sözcüsü Av. İdris Şahin de Esenyurt teşkilatını çok yakından takip ettiklerini, teşkilatın çalışmalarının diğer tüm teşkilatlara örnek teşkil ettiğini ifade etti. Şahin, son yaşanılan siyasi ve yönetim krizine değinerek, artık iktidarın gitme vakti geldiğini söyledi.

Kahriman'a teşekkür etti

Toplantının son konuşmasını DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz yaptı. Teşkilatın çalışmalarından ve emeklerinden ötürü ilçe başkanına teşekkürlerini ileten Yılmaz, Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını örnek göstererek DEVA Partisi’nin seçimlerde çok ciddi bir oy alacağına emin olduğunu dile getirdi. Parti üyelerine ve gönüllerine teşekkürlerini ilettikten sonra soru-cevap kısmına geçildi. Toplantı sonunda DEVA partililer parti binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.