MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ

MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ
AK Parti'nin 15 Haziran'da Ankara'da 16 Haziran'da ise İstanbul'da düzenleyeceği mitinglerin isimleri belirlendi. Mitingler 'Milli İradeye Saygı' adı altında düzenlenecek.
AK Parti mitinglerinin ismi belirlendi

   
AK Parti'nin hafta sonu Ankara ve İstanbul'da düzenleyeceği mitinglerin adı "Milli İradeye Saygı Mitingleri" olarak belirlendi.

15 Haziran Cumartesi günü Ankara-Sincan'da, 16 Haziran Pazar günü de İstanbul-Kazlıçeşme'de düzenlenecek "Milli İradeye Saygı Mitingleri" için AK Parti Ankara ve İstanbul il başkanlıkları görevlendirildi. 

Alt teması "Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya" şeklinde belirlenen mitingler, hafta sonu yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrencilerin etkilenmemesi için saat 17.00'da başlayacak.

Bilboardlar ve afişlerle duyurulacak mitingler için LYS sınavı esnasında sesli anons yapılmayacak, sınav bittikten sonra AK Parti il ve ilçe teşkilatları anonslarla vatandaşları bilgilendirecek.AK Parti'nin Ankara mitingi saat 17.00'de, İstanbul mitingi ise 17.30'da başlayacak.



Mitingin teması: Yedirtmeyeceğiz
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın 'Milli İradeye Saygı' mitinginin ana sloganı "Büyük oyunu bozmaya, tarih yazmaya geldik" olacak. İl Başkanı Aziz Babuşçu "Hedef 1 milyon kişi "dedi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın pazar günü Kazlıçeşme'de gerçekleştireceği, 'Milli İradeye Saygı' mitingine 1 milyon kişinin katılması hedefleniyor. Mitingin ana sloganı ise, "Büyük oyunu bozmaya, tarih yazmaya geldik" olacak. Miting alanında eski Başbakanlardan Adnan Menderes, 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a atıfta bulunularak fotoğraflarının yer aldığı, "Astınız, zehirlediniz, ustayı yedirtmeyeceğiz" pankartı yer alacak.

Mitingte herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için büyük uğraş verdiklerini belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, "Gezi Parkı üzerinden başlayıp doğrudan Başbakanımız Erdoğan'ı hedef alan bir oyun oynanıyor. Uluslararası oyunun Türkiye işbirlikçileriyle yürütülen proje ve çaba var. Bu projenin amacı bizzat Başbakanımız Erdoğan. Milli iradeyle, milletin oylarıyla seçilmiş liderimizi yedirtmeyeceğiz. Bu nedenle mitingte günlerdir oynanan oyuna karşı en gür sesimizle, 'Dur' , 'Hayır' diyeceğiz" diye konuştu.

SESSİZLİK BİTECEK Başbakan Erdoğan'ı Kuzey Afrika ziyaretinden döndüğünde de kendisini sabaha karşı karşılamaya binlerce vatandaşın gittiğini hatırlatan Babuşçu sözlerini şöyle sürdürdü: "Park eylemleriyle başlayan demokratik tepki amacından sapmıştır. Çevre duyarlılığı, hassasiyeti olanlarla bizim bir sorunumuz olmadı. Demokratik tepkilerini gösterdiler, gösteriyorlar. Bu en doğal hakları. Ancak Taksim Meydanı'nda polise karşı yapılan taşlı, sopalı, molotoflu tutumu gördük. Bu bir oyun ve bu oyunda AK Parti değil bizzat Başbakanımız Erdoğan'ı yemek istiyorlar. Biz bu oyunu bozup, 'Yedirtmeyeceğiz' diyeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.