Oktay Ekşi’den CHP Esenyurt' ziyaret

Oktay Ekşi’den CHP Esenyurt' ziyaret
CHP 3. Bölge Milletvekili Oktay Ekşi CHP Esenyurt İlçe Örgütünü ziyaret etti. İlçe yönetiminin karşıladığı Ekşi Burada yönetimle bir araya gelerek, karşılıklı sorunlar üzerinden konuşma yaptılar.
Başka aday var mı?  

İlk sözü alan Ekşi “Bölge vekili olarak burayı biraz ihmal ettim. Bu güne kadar eksik kalan hususlar varsa onları tamamlayacağız. İkincisi bu yaz boyunca buradayım gündüz faaliyetleri olması kaydıyla emrinize amadeyim. Neler yapabiliriz bunları konuşup belirleyelim. Bana düşen görev ne ise yapmaya çalışırım. Bundan sonra eleştiri vardır, dinlemeye soru ve yanıtlamaya becerebildiğim kadar, mesaj vardır taşımaya hepsine hazırım. Ayrıca Kemal Başkanımızda istifa etti Belediye Başkanı adaylığı için, hepinizin huzurunda kendisine başarılar diliyorum. Başka aday var mı?  Sorusuna şu anda yok cevabı gelince, öyleyse Başkanlığa Kemal beyle yola çıkalım gerisi de sonra düşünsün diye esprisi yaptı.

Rant ekonomisine son vereceğiz 

Yeni Başkana görevinde başarılar dileyen ekşinin ardından konuşan yeni İlçe Başkanı Alaattin Erbaş“BU benim için bir onurdur. Bu görevi sonuna kadar götüreceğimden herkes emin olsun. Çok iyi bir yönetim kuruluyla çalışıyorum. Sorgulayan, siyasi sorumluluk bilen, iyi niyetli ve sonuna kadar mücadeleci. Ağırlıklı olarak ta kadınlardan oluşan bir yönetim kurulumuz var. Bu konu da Kemal başkana çok teşekkür ediyorum daha önce altyapıyı hazırladığı için. Bizde onun bıraktığı yerden bayrağı alıp devam edeceğiz. İnşallah biz burada iktidar olacağız. Buna kilitlendik ve Ak Partinin buradaki rant ekonomisine son vereceğiz. Esenyurt'un kaynaklarını Esenyurt halkının hizmetine sunacağız. Tüm amacımız ve çalışmalarımızı buna kilitledik. Tekrardan size ve eski ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum.”
Kemal Deniz Bozkurt Vekilin gelmesine memnuniyetini belirttikten sonra kısa bir konuşma yaptı Bozkurt; Biz dört yıl boyunca bir şeyler yapmaya çalıştık. Ciddi bir parçalanmışlık vardı. Ama bugün CHP’nin iyi ilçelerinden biriyiz. Bir kere insan ilişkileri açısından benim çok örneğine rastlamadığım kalite var. Yani sevgi saygı var. Alaattin Başkanında bu ekiple çok başarılı olacağını düşünüyorum” dedi. 
 Haber Gül Güyük

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.