Özkan: CHP iktidar olacak

Özkan: CHP iktidar olacak
CHP Parti Meclisi Üyesi gazeteci Tuncay Özkan, CHP Esenyurt İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Özkan burada “CHP’nin iktidarı için ülkenin her yanını dolaşacak ve altı oklu bayrağımızı iktidara taşıyacağız” dedi.
CHP’LİLERDEN ÇALIŞMA SÖZÜ İSTEDİ

Ergenekon soruşturması kapsamında Silivri cezaevinde yıllarca tutuklu kalan gazeteci yazar Tuncay Özkan, serbest kalmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetiyle partiye katılmış, ilk kurultayda da Parti Meclis Üyesi seçilmişti. CHP Esenyurt İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partilileriyle buluşan Özkan, 2015 yılındaki genel seçimlerde CHP’nin iktidar olacağını ifade ederken, partili dostlarından da bu uğurda emek harcamalarını istedi.

“AYDINLIĞA ULAŞACAĞIZ”

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan CHP Parti Meclisi Üyesi Özkan, ilçe örgütünde yaptığı konuşmada CHP’nin gece – gündüz ayırmaksızın iktidar hedefine ulaşmak için çalıştığını ifade etti. Özkan, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde 2015 yılında iktidara geleceğiz. Türkiye’nin aydınlık yüzünü açığa çıkaracak, geleceğe dair umutlarımızı programlayarak Türkiye’mizi düştüğü karanlıktan aydınlığa taşıyacağız” diye konuştu.



“ÖNCELİK HALKIMIZIN TALEPLERİ”

Erdal İnönü’nün danışmanlığı görevini de yürüttüğünü ifade eden Özkan, “Erdal İnönü’nün demokrat yöneticiliğini örnek alarak karar veriyoruz. Genel Başkanımız genel seçimler için önseçim yapılacağını açıklamıştı. Buna uygun davranacağız, halkımızın istekleri doğrultusunda karar vereceğiz, önceliğimiz halkımızın talep ve istekleri olacak” dedi.

GÖKMEN: İKTİDAR İÇİN GECE – GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Esenyurt İlçe Örgütü olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirten CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ise CHP’nin iktidar olacağı günlerin çok yakın olduğu bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Başkan Gökmen, “Esenyurt’ta CHP’yi önce genel seçimlerde, sonra da yerel seçimlerde iktidar yapacağız” diye konuştu.

Partililerin sorularını yanıtlayan CHP Parti Meclis Üyesi Özkan’a ziyaretinde gazeteci yazar Adnan Bulut da eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.