Rutkay Aziz, CHP Beylikdüzü’nü ziyaret etti

Rutkay Aziz, CHP Beylikdüzü’nü ziyaret etti
Usta tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, usta tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz’i ağırladı. CHP Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Yerel Yönetim Komisyonu Başkanı Doğan Subaşı’nın hazır bulunduğu ziyaret, yaklaşık bir saat sürdü.
Ziyaret esnasında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, usta sanatçı Rutkay Aziz’e, Beylikdüzü ve CHP İlçe Örgütü çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Beylikdüzü ilçesini ilk kez ziyaret ettiğini ifade eden sanatçı Rutkay Aziz, CHP’nin Beylikdüzü’ndeki örgütlü faaliyetlerinden dolayı tebrik etti.

Ziyarette, sergilediği “Adalet, sizsiniz” adlı tiyatro oyunundan da söz eden usta sanatçı Rutkay Aziz, oyunun Anadolu’da gördüğü ilginin, ülkede yaşanan adaletsizliğin yansıması olduğunu söyledi. Neredeyse her oyunun ayakta alkışlanarak sona ermesinin, toplumun adaletsizliğe karşı çıkma azmini gösterdiğini de sözlerine ekledi
 Ziyaret sırasında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Anı Defteri’ne de duygularını kaleme alan Rutkay Aziz, “Demokrasi, özgürlük ve barış savaşımızda, sizlere güç ve sağlık diliyorum. Bizim aydınlık yarınlarımıza ulaşmak adına yolumuz açık olsun” şeklinde ifadelere yer verdi. Ziyaret sonunda sanatçı Rutkay Aziz, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’ne yerel yönetim seçimlerinde başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.