Silivri CHP Yönetimi düştü!

Silivri CHP Yönetimi düştü!
CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun istifasının ardından yönetimdeki 8 isimden de dün istifa haberi geldi. Yeni yönetimin belirlenmesi için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve Tuğlu ile birlikte makamında acil

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu 9 Şubat Pazartesi günü sessiz sedasız görevinden istifa etmişti. Tuğlu’nun istifa etmesinin ardından dün CHP ilçe yönetiminden 8 isim de istifa dilekçelerini ilçeye verdi. Otomatik olarak ilçe yönetimi de istifalarla birlikte düşmüş oldu.

İstifa eden isimler

Dün ilçeye istifa dilekçilerini sunan isimlerin ise Turgut Saygın, Kader Aydın, Abdullah Kaya, Halil Tombul, Günay Noyan, Nermin Araç, Hacer Gören, İlhan Tutucu olduğu öğrenildi. Turgut Saygın’ın ilçe başkanlığını istediği fakat bu isteğinin geri çevrildiği de gelen bilgiler arasında.

Işıklar’dan acil toplantı

Yönetimin gelen istifalarla düşmesinin ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün akşam saatlerinde makam odasında bir toplantı düzenledi. Toplantıya belediye meclis üyeleri, Mümin Tuğlu ve CHP Silivri Örgütü’nün düşen yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Toplantıda yeni yönetimin ve yeni ilçe başkanının kim olacağı konusunda fikir alışverişi yapıldığı öğrenildi. Yeni ilçe başkanı kim olacak sorusunda eski CHP Belediye Meclis Üyesi Suna Göçengil’in de ismi geçiyor. Yeni yönetim belirlenen şekliyle CHP İstanbul İl Başkanlığına sunulacak. Ardından atama yoluyla yeni yönetim ilçeye bildirilecek. 

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.