Siyaseti bırakacağım...!

Siyaseti bırakacağım...!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Eyüp’te konuşmacı olarak katıldığı kentsel dönüşüm panelinde AKP’ye meydan okudu: Karşıma bir babayiğit çıksın ispatlamazsam siyaseti bırakacağım!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Eyüp’te konuşmacı olarak katıldığı kentsel dönüşüm panelinde AKP’ye meydan okudu…

Eyüp Yeşil pınardaki salona gelişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Gürsel Tekin ilk olarak Dünya Ehlibeyt vakfı başkanı Fermani Altun’u ziyaret edip vakıf ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra panelin yapılacağı salona geçen Tekine ilgi yoğun oldu.

Gürsel Tekin konuşmasında; Devlet asli sorununa sahip çıkmalı ve mülk sorununu gidermeli. Bu da ancak sosyal demokrat bir devlet modeliyle mümkün. Kim olursa olsun mağduriyetinizi gidermek için çalışacağız. Kim olursa olsun, bize oy versin vermesin hepinizin mülkünün garantisi biz olacağız. CHP olacak.

AKP iktidarından her şeyi beklerdim de camileri bile ranta çevirecekleri aklıma gelmezdi. Ne oldu o camiler? AVM. Yazıklar olsun.

100 milyar dolar kazandıkları araziler kimin? Sizin. Yoksul halkın. Beyoğlu'nda sürgüne gönderilen Kürt çocuklarının. Sulukule'de sürgüne gönderilen Roman çocuklarının. Bunun hesabı sorulmadan defter kapanmaz.

İstanbul Rant Haritası’nı gösteren Gürsel Tekin: Bütün bu AVM'lerin iş merkezlerinin toprak sahibi sizsiniz. Kentsel dönüşüm yalanıyla yurtlarınıza el koydular.100 milyar dolar rant sağladılar. Karşıma bir babayiğit çıksın ispatlamazsam siyaseti bırakacağım. Üç yıldır bu gerçeği anlatıyorum, kimse karşıma çıkamıyor. Dedi.
Haber; hh.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.