Tekin: YSK'ya güvenmiyorum

Tekin: YSK'ya güvenmiyorum
CHP'li Gürsel Tekin, YSK Başkanı Güven'i görevini tarafsız yapmaya çağırdı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Mahmut Tanal ve eski Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç'la birlikte esnafları ziyare
Ziyaretlere CHP Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt da eşlik etti. Halkın değişime karar verdiğini belirten Gürsel Tekin, "Ancak bu değişimi engellemeye çalışan bir iktidar var. Bu konuda YSK'nın tam bir tarafsızlıkla görev yapması gerekiyor. YSK Başkanı'nın adı Güven ama ben kendisine güvenmiyorum. Pazar günü gözümüz üzerinde olacak" dedi. Tekin, "Pazar günü seçim güvenliğine ilişkin bir sorun yaşansa, başvurabileceğimiz bir kurum yok" ifadesini de kullandı.

İktidara ders versin

CHP'li Barış Yarkadaş ise ziyaret ettiği esnafların derin bir ekonomik kriz yaşadığını belirtti. Yarkadaş, "İktidar, bu gerçeğin üstünü örtmek için beka tartışması başlattı. Türkiye'nin beka değil, iktidar sorunu var. Yönetemeyen bu iktidara Pazar günü bir demokrasi dersi verelim" çağrısında bulundu. Yarkadaş, CHP'nin gençler için özel olarak hazırladığı mektupları da basına dağıttı. Mektupta gençlere oy kullanma çağrısı yapan ifadelerin yer aldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.