Türkiye’nin tek kurtuluşu MHP’dir

Türkiye’nin tek kurtuluşu MHP’dir
MHP Çatalca İlçe Teşkilatı'nın seçim bürosunun açılışına katılan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, yaklaşan genel seçimlerde kendilerinin üstleneceği rolün büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, “Türkiye'nin tek kurtuluşu MHP'dir” ifadesini kul
7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren MHP Çatalca İlçe Başkanlığı, ilk seçim irtibat bürosunun açılışını yaparak, seçim hazırlıklarına resmen başladı. Seçim irtibat bürosunun açılışında MHP Çatalca İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve çok sayıda partili katıldı.


Açılışta konuşan İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Türk milletinin tek umudunun MHP olduğunun altını çizerek “Ne iktidar partisi AKP ne de ana muhalefet partisi CHP'den bu millete hayır gelmez. Türkiye'nin tek kurtuluşu MHP'dir” şeklinde konuştu. Konuşmasıyla partililer tarafından büyük alkış alan Karataş, kendisine gelen alkışların sandığa da yansımasını istedi.
Ölçer hedef küçülttü
Seçim irtibat bürosunun açılışının ardından Çağlayan Ege İş Han'ında bulunan ilçe binasına geçen heyet burada da fikir alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, partiye kazandırdıkları üyelerin dosyalarını İl Başkanı Karataş'a gösterdi. Karataş üye dosyalarını gördükten sonra, “Bu dosyalar ve bu kadar üye ile Çatalca'da yüzde 30 oy almamız lazım”
şeklinde yorum yaparken, İlçe Başkanı Ölçer, Karataş'ın bu yorumuna, “Ama biz hedef olarak yüzde 25 oy oranını belirledik” ifadesini kullandı. Ölçer'in, Karataş'a verdiği bu cevap kimi çevrelerce olumsuz bir şekilde değerlendirilirken, Ölçer'in hedef küçülttüğüne yönelik yorumları ön plana çıkarttı.

Ölçer'in kullandığı ifadelerle ilgili tekrar bir açıklama yapması beklenirken, MHP İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Meral Akşener'e de çeşitli eleştiriler yapıldı. Akşener'in
Çatalca'yı unuttuğu ifade edilirken bu yaklaşımın seçimlere nasıl yansıyacağı daha şimdiden merak konusu oldu.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.