'Türkiye’yi fırtınasız limana götüreceğiz'

'Türkiye’yi fırtınasız  limana götüreceğiz'
Siyasi Yaşamına, 2003 Yılında Doğru Yol Partisi ( DYP ) Bakırköy Gençlik Kolları Üyesi olarak başlayan ve şuan Demokrat Parti Gençlik kolları Genel Başkan danışmanlığını yapan Turgay Akpınar, hedeflerinin Türkiye’yi fırtınasız ve sağlıklı bir limana götür

Siyasi hayatına 4 yıl ara veren ve 2009 yılında genel başkanlığa Hüsamettin Cindoruk’un gelmesiyle ilk gözağrısı DP’de geri dönen Turgay Akpınar, parti içinde çeşitli görevler üstlendi. Son olarak istanbul İl Gençlik Kolları Genel  Başkanı Onur Kara’nın danışmanlığını üstlenen Akpınar,  ‘Bu Göreve atandıktan hemen sonra 39 İlçesi olan ve Türkiye’deki siyasal yapılaşmada önder durumda olan İstanbul Metropolünde İlçe Teşkilatlarındaki Gençlik Kollarının daha dinamik ve Türkiye’nin Geleceğini kendilerine şiar etmiş ufku açık genç dava arkadaşlarımla yeniden örgütlenip bütün teşkilatlarımızla denizin ortasında fırtınaya tutulmuş dengesini hacmiyle sağlayamayan Gemiyi (Türkiye’yi) fırtınasız ve sağlıklı bir limana götürmeye amaç edindik.’ Diyerek çıtayı yüksek tutmak istediklerini söyledi.

Akpınar, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; Zaten Demokrat Parti misyonu Atatürk’ten sonra bu görevi her zaman layıkıyla yapmıştır ve bundan böyle de bizim çalışmalarımız, gayretlerimiz ve milletimizin teveccühü ile inşallah fırtınaya tutulmuş bu gemiyi ( Türkiye’yi) kurtarmaya adayız. Bende Gençlik Kolları Genel Başkan Danışmanı Olarak Bütün mesaimi bu idealde harcamaya eskiden olduğu gibi yinede devam edeceğim. Demokrat Parti’nin Genel Başkanı Genç, Dinamik Lideri Sn. Gültekin UYSAL’da bize gençliği ve dinamizmi, söylemleri ile bize güç vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.