TÜRKYILMAZ, YENİDEN BAŞKAN

TÜRKYILMAZ, YENİDEN BAŞKAN
8. Olğan Kongre’ye tek liste giden MHP Silivri İlçe Başkanlığı kongresinde yeniden İlçe Başkanı seçilen Şenol Türkyılmaz güven tazeledi.
 TÜRKYILMAZ, YENİDEN BAŞKAN

Silivri MHP İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresini dün gerçekleştirdi. Silivri Spor Lokalinde gerçekleştirilen kongrede İstanbul 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener’de katılarak Silivri İlçe teşkilatını yalnız bırakmadı. 8. Olğan Kongre’ye tek liste giden MHP Silivri İlçe Başkanlığı kongresinde yeniden İlçe Başkanı seçilen Şenol Türkyılmaz güven tazeledi.

Silivri MHP İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresi için sandık başına gitti. Silivrispor Lokalinde gerçekleşen kongreye Eski TBMM Meclis Başkanı, İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve ilçe yöneticileri ile gençlik kolları, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Silivri Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın, MHP İl yöneticileri Volkan Yılmaz, Muharrem Çelik, Nejdet Yılmaz, Erkan Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

Türkyılmaz; Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben “ diyen bir davanın mensuplarıyız

MHP Silivri İlçe Başkanı ve kongrede tek aday olan  Şenoğlu Türkyılmaz; “AK Parti ilçe başkanı Sayın Karakaş, MHP ve CHP geçte olsa doğruyu gördüler. . Ülkücüler doğruyu baştan beri biliyor çünkü o kara Eylül’ü Bu hareketin kurucusu Rahmetli Başbuğumuz ve dava arkadaşlarımız yaşamıştır. Sizler bunu anlayamazsınız çünkü yaşamaya cesaretiniz yoktur. Bizler 12 Eylül’de “Vatan Sağ Olsun” diyerek hesaplaştık. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi “ Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben “ diyen bir davanın mensuplarıyız. Bizlerin söylemlerini ve düşüncelerini farklı kılan bu inançtır. Bunda da hiçbir sakınca görmemektedir. Türk milletinin özünden ve yapısından beslenmeyenlerin makûs kaderi elbette ki hazin olacaktır. Bu gün ortaya koyulmak istenen mücadele geçmiş şanlı tarihimizde bize boyun eğmiş düşmanların yapamadığını içteki yandaşlarıyla birlikte yapmaya çalışmalarıdır. Atatürk gençliğe hitabesinde söylediği gibi “ Dâhili ve harici bedhahların olacaktır.” Ve “İktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler” dedi.  

Mehter takımı sahne aldı

MHP  Silivri İlçe Kongresinde mehter takımıda kongreye gelenlere müzik ziyafeti sundu. Partililer Mehter takımı ile birlikte Silvirispor’a geldi. Kongre süresinde mehter takımı lokal önünde konser verdi.

Yönetim Listesi  

Silivri İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresi Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde:

Başkan: Şenoğlu Türkyılmaz

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: 1.Yıldırım aşkın,2. Lokman Uçar, 3. Abidin Çakan, 4. Bilhan Ahçıoğlu, 5. İ.Coşkun Karaçat, 6. Salih Akbulut, 7.Hasan Duran, 8.Murat Koçoğlu,9.İlknur Kanburoğlu, 10. Fatih Kınalı, 11.K.Selim Han Fermanlı, 12.Varol Karadeniz, 13. Afşin Düğencioğlu, 14. Gülşen Muratel, 15. Tuncay Yılmazer, 16. N. Kemal Çalışkan, 17. Hakan Arcan, 18, Toygun Ünver

İl Delegegi Asil Liste: 1. Şenoğlu Türkyılmaz, 2.Menderes Tanık, 3. Volkan Yılmaz, 4.Bilhan Ahçıoğlu, 5. Lokman Uçar, 6. Tuncay Yılmazer, 7.Aycan Yılmaz, 8. M.Dursun Sümeraka.

Haber/ Fatma SARIBIYIK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.