“Yaptığımız işin hakkını vermeliyiz”

“Yaptığımız işin hakkını vermeliyiz”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın Danışma Meclisine’ne katıldı.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi, Fatih Koleji Konferans Salonu’nda İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Danışma Meclisi toplantısına; Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, milletvekilleri Tülay Kaynarca, Bülent Turan ve Nurettin Nebati, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Müzemmil Hevadpal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsmail Hakkı Turunç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, eski ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Örnek Gösterildi

Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, “Tartışılmaz şekilde herkesin kabul ettiği bir gerçek var ki, AK Parti varsa hizmet vardır” dedi ve Başkan Uzun'a teşekkür ederek, Beylikdüzü Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları örnek olarak gösterdi.
Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ise, “Büyükçekmece’de milletin değerlerini ve millete hizmet etmeyi önemseyen bir belediyeciliğe kavuşabilmek için, herkese çok önemli görevler düştüğünü belirtti. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda, geçmişte ilçe başkanı olarak görev yaptığını belirten Başkan Uzun da ekip çalışmasının önemine değinerek, “Yaptığımız işin hakkını vermeliyiz” dedi. Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Bülent Turan ve Nurettin Nebati de danışma meclisinde konuşma yaparak, hükümetin çalışmalarını anlattı. Plaket ve hediye takdimlerinin ardından program sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.