Yeni zam yağmuru geliyor

Yeni zam yağmuru geliyor
CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, sayıları 4 milyonu aşan Suriyelilerden kaynaklanan ekonomik yükün giderek arttığını belirterek, “Yeni yılda yeni bir zam yağmuru başlayacak” dedi
CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, sayıları 4 milyonu aşan Suriyelilerden kaynaklanan ekonomik yükün giderek arttığını belirterek, yeni yılda vatandaşların zam yağmuruna tutulacağını söyledi. Toprak, “Elektrik, doğalgaz, köprü, otoyol, posta, tren, öğrenci yurdu, şeker, çay, alkollü içki, akaryakıt ve temel gıdalara gelen fahiş zamların sebebi Suriye politikasıdır” dedi.

40 milyar dolar harcadık

Yeni yılda yeni bir zam yağmurunun başlayacağını belirten Toprak, şunları söyledi: “Vergi, harç, trafik cezaları, motorlu taşıt ve emlak vergilerine de, 2020 yılı başında yüzde 25'e varan oranlarda zam geliyor. Piyasadaki en ucuz satış fiyatlı bir aracın yıllık motorlu taşıt vergisi ilk kez bin lirayı aşacak. Suriyelilere bugüne kadar 40 milyar dolar harcadık ve harcamaya da devam ediyoruz. Bütçe zorda, bu zamlar da halkın sırtına bindi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.