Yılmaz’dan Motosiklet Kulübü’ne destek sözü

Yılmaz’dan Motosiklet Kulübü’ne destek sözü
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Silivri Motosiklet Kulübü üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda “Sizlerin projelerine lojistik, teknik ve ekonomik olarak yardımcı olacağıma söz veriyorum” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Silivri Motosiklet Kulübü Yönetim ve üyeleriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, projelerini tanıttı. Kulüp başkanı Özkan Kandemir ve yönetiminin yakın ilgi gösterdiği Yılmaz, motosiklet tutkunlarına destek sözü verdi.   

“Sizler Silivri’nin tanıtımı noktasında elçilik görevi yapıyorsunuz” diyen Yılmaz, “Sizlerin projelerine lojistik, teknik ve ekonomik olarak yardımcı olacağıma söz veriyorum” vurgusunda bulundu. 

Silivri’nin marka bir şehir olacağını belirten Yılmaz, şunları söyledi: 
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in kuruluş yıldönümünü simgeleyen 2023 yılı için 23 dev proje dedik. Sadece 23 proje ile sınırlı değil elbette yapacaklarımız. Benim hayatim Silivri’yi bir marka şehir yapmak. Yöresel pazarlarıyla, kent dokusuyla, yürüyüş alanlarıyla, göletleriyle, mesire alanlarıyla, ormanlarıyla, sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle, avcılık ve atıcılık sporuyla uğraşanların uluslararası yarışların yapılabileceği trap tesisi ile güzel ilçemizi marka bir şehir yapmak. 

Çok özel bir pist düşünüyoruz. Cross yarışlarının da yapılabileceği, kamping alanının da olduğu. Bu da esasında Silivri’yi marka şehir yapma yolundaki parametrelerde bir tanesi. İlçemiz farklı olsun istiyoruz. Burada yaşayan herkesin mutluluk ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürsün istiyoruz. Küçük detay gibi gözüken ama etki alanı büyük projelerle Silivri’yi marka kent yapacağız.”
Volkan Yılmaz’a, Silivri Motosiklet Kulübü ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.