Cüneyt Arkın ' dan Süpriz Ziyaret

Cüneyt Arkın ' dan Süpriz Ziyaret
Türk Sineması ' nın efsane unutulmaz usta sanatçısı Cüneyt Arkın , Hayat Hastaneler Grubu bünyesindeki Silivri Hayat Diyaliz Merkez'indeki hastaları yerinde ziyaret ederek , üst seviyede olan morallerini arttırdı.

                        Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr.Hakan Yılmaztürk tarafından gerçekleşen organizasyonda ilk önce Silivri Hayat Diyaliz Merkezi' nin muhteşem deniz manzaralı terasında efsane sanatçı Cüneyt Arkın'nın değerli eşleri Betül hanımında katılımı ile sabah kahvaltısı yapıldı.

             Kahvaltıda yapılan sohpet sırasında unutulmaz efsane sanatçı Cüneyt Arkın yaptığı açıklamada '' Gerek sağlık kontrollerimden geçtiğim Silivri Hayat Hastanesi'nde gerekse Silivri Hayat Diyaliz Merkezi'nde Doktorların , Hemşirelerin ve Tüm Çalışanların samimi ve sıcak karşılamalarına hayran kaldım. Ayrıca bölgede ki sosyal  sorumluluk projeleri ile yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri ayrıca kutluyorum. Bugün diyaliz hastalarını ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum.'' dedi.

             Daha sonra söz alan Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr.Hakan Yılmaztürk yaptığı açıklamada

 '' Türk Sineması ' nın efsane sanatçısını Silivri Hayat Diyaliz Merkezi'nde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Ayrıca böylesine önemli bir sanatçı ile diyaliz hastalarımızı ziyaret ederek üst seviyede olan morallerini dahada arttırcak olmaktan dolayı dahada mutluyum. Ayrıca Sanat ' ın Sanatçı ' nın yanında olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Bundan sonrada bu tarz ziyaretlerle diyaliz hastalarımıza sürprizler yapmaya devam edeceğiz. '' dedi.

             Yapılan kahvaltılı sohpetten sonra , diyaliz hastaları ziiyaret edildi. Hastalarla tek tek konuşarak ve çiçek vererek  , yaptığı espirilerle diyaliz hastalarını kahkahalarla güldüren efsane sanatçı Cüneyt Arkın Silivri Hayat Diyaliz Merkezinde unutulmaz anlar yaşatarak , evine dönmek üzere Silivri Hayat Diyaliz Merkezi'nden ayrıldı.

 

           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.