Hastane tamam

Hastane tamam
Uzun süredir ilçe gündemini meşgul eden Büyükçlekmece Devlet Hastanesi için nihayet müjdeli haber geldi. Hastane ihale aşaması tamamlanırken yakında temeli atılıyor.
 Büyükçlekmece Devlet Hastanesi 75 milyon liraya yapılacak

200 yatak kapasiteli, 22 yoğun bakım ünitesi  olacak olan Büyükçlekmece Devlet Hastanesi’nin temeli çok yakında Akçansa fabrikasının hemen yanındaki alanda atılıyor. Hastanenin günde ortalama sekiz bin poliklinik hastaya hizmet vermesi öngörülüyor.

75 MİLYON LİRAYA YAPILACAK

Büyükçekmece Devlet Hastanesi Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildi ve toplamda 75 milyon liraya ALTINDAĞ İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Şirketi kazandı. Firma bu bedel karşılığında en geç bir yılda hastaneyi teslim etmeyi taahhüt etti.

BABAYİĞİT MÜJDE VERDİ

Konuyla ilgili Haberdar’a bilgi veren Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Av. Celal Babayiğit şunları söyledi: ‘Tüm engellemelere rağmen nihayet hastanemizin işini bitirdik. Yıllardır Büyükçekmece’nin kanayan yarası olan devlet hastanesinin temeli atılıyor. İlerleyen günlerde temel atma tören yapacağız ancak ihaleyi üstlenen firma inşaat alanında çalışmalara başladı. Bu hastanenin yapımını engellemeye çalışanları arasında da siyasiler mi dersiniz, bürokratlarımız mı dersiniz, sanayicilerimiz mi dersiniz hizmet getirmesi gerekenlerin hizmeti engellemesini vatandaşlarımıza anlatacağız.’

HABERDAR DEFALARCA YAZDI!

En son 10 Ağustos 2012 günkü sayısında HASTANE TAMAM ADLİYE GİDİYOR başlıklı haberi ile hastane olayını gündeme getiren gazeteniz HABERDAR yıllarca bu konuyu işleyerek hastanenin yapılması düşüncesine destek verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.