Kilo vermek için salatalık ve yoğurt

Kilo vermek için salatalık ve yoğurt
Kalsiyum oranı yüksek olan yoğurt ve yüzde 95'i su olan salatalık, kalorileri düşük olmalarının yanı sıra midede tokluk hissi yaratarak zayıflamaya da yardımcı oluyor
Eğer sizin de fazla kilonuz varsa ve kilolarınızdan kurtulmakta zorlanıyorsanız yoğurt ve salatalık ikilisini tüketmeyi deneyebilirsiniz.
Uzmanlar, su oranı iyi ve düşük kalorili bazı besinlerin ara öğünler için tercih edilmesini mideye de yararlı olduğunu belirterek özellikle su içeriği fazla olan salatalık ve kalsiyum zengini yoğurt tüketilmesini öneriyor.

SALATALIĞIN YÜZDE 95'İ SU

Kilo kontrolünde sağlıklı ve dengeli beslenmeni önemine dikkat çeken uzmanlar, yüzde 95’i su olan salatalığın ara öğünlerde tüketilmesi gerektiğini belirtiyor.

 
Kalorisi düşük olan ve tokluk hissi yaratan salatalığın lif oranı az olduğu için kabuklu bir şekilde yenmesi tavsiye ediliyor. Özellikle göbek yağlarının eritilmesinde etkili olan yoğurtta sağlıklı bir ara öğün için ideal besin olarak gösteriliyor.


KAS KÜTLENİZİ DE KORUMAK GEREKİYOR

Zayıflamak için yağ yakarken eğer doğru bir şekilde beslenilmez ise kas yakmaya da başlanılacağını belirten uzmanlar, yüksek kalsiyum içeriği olan yoğurdun protein anlamında da zengin olduğunu ve kasları koruduğunu belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.