Parkinsonlar eğitim toplantısında buluşacak

Parkinsonlar eğitim toplantısında buluşacak
Beyin Pili Hastaları Derneği (BEYPİLDER), Bakırköy Belediyesi’nin desteği ile Parkinson hastaları ile yakınlarına “Parkinson’la Yaşam” konusu hakkında hasta bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.
Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 10 Haziran Cuma günü düzenlenecek bilgilendirme toplantısında Parkinson hastalığının cerrahi tedavisi anlatılacak.
Parkinson ve hareket bozukluğu ile yaşayan hastaların birbirleriyle iletişim kurabilecekleri ve doğru bilgi paylaşımında bulunabilecekleri ortak bir adres olma amacıyla kurulan Beyin Pili Hastaları Derneği, hasta ve hasta yakınlarına destek olmak amacıyla düzenlediği aylık bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.
Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 10 Haziran Cuma günü düzenlenecek hasta bilgilendirme toplantısında, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ali Zırh, Parkinson hastalığının tedavisinde önemli bir yere sahip olan Beyin Pili uygulamasını anlatacak.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Doç. Dr. Engin Çakar ise Parkinson hastalarında yürüme ve denge egzersizleri ile ilgili bilgi verecek. Ayrıca dernek bünyesinde yer alan Parkinson hastalığı ile mücadele edip sağlığına kavuşan hastalar ise hastalık sürecinde yaşadıkları deneyimleri paylaşacaklar.
Beyin Pili Hastaları Derneği Hakkında:
İlaç tedavisinin yetersiz kaldığı durumlarda, başta Parkinson olmak üzere Generalize Distoni ve diğer hareket bozukluğu hastalıklarının tedavisinde Beyin Pili tedavisinin yarar sağladığını, doğru teknik ve cerrahi yöntem ile ameliyat edilen hastalarda Beyin Pili tedavisinin hastalara uzun dönemde yarar sağlayabileceği konularında hastaları ve hasta yakınlarını bilinçlendirmek amacıyla 2014 yılında kurulmuştur. 

TARİH : 10 Haziran 2016, Cuma
SAAT : 13.00-15.00
YER : Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi – Turhan Tuzcu Salonu
ADRES: Ataköy 9. Kısım, Atrium yanı Bakırköy – İstanbul 

Website : http://www.beyinpili.org.tr
Facebook : https://www.facebook.com/Beypilder/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.