Sağlık müdürlüğünden müjdeli haber

Sağlık müdürlüğünden müjdeli haber
Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, İlçe Sağlık Müdürü Ramazan Özyurt ve İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu’nun girişimleri ile Çatalca doktorlar için mecburi hizmet bölgesine dahil oldu.

Daha önce İstenbul’un şehir merkezine uzaklığı sebebi ile Çatalca’nın köyleri ve uzak mahallelerine açılan kadroları, doktorlar tarafından tercih edilmeyerek boş kalıyordu. Konu hakkında Kaymakam Taşdan ve Sağlık Müdürü Özyurt’un konuyu İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu’ya açarak girişimde bulunmaları, geçtiğimiz haftalarda sonuç vererek, Çatalca doktorlar için mecburi hizmet bölgesine alındı. Böylece doktorlar için tercihlerde mecburi hizmet bölgesi olarak Çatalca, Anadolu’nun birçok ili ve kasabasındaki pozitif ayrımcılıktan yararlanarak doktorsuz kalmayacak.
‘’Doktorlar Göreve Başladı’’
Müjdeli haber sonrasında İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Taşdan, burada İlçe Sağlık Müdürü Ramazan Özyurt ile görüştü. Görüşmede konu hakkında Kaymakam Taşdan’a detayları aktaran Dr. Özyurt, ‘’ 15 kasım itibari ile Çiftlikköy’de, İhsaniye’de, Verem Savaş Dispanseri’nde ve toplum sağlığı merkezinde olmak üzere 4 doktorumuz göreve başladı. Çatalca’nın mecburi hizmet bölgesine girmesi ile burası mecburi hizmet bölgeleri arasında en cazip yerlerden birisi olacak. Böylece açılan kadrolarımız, doktorlarımızın tercihi ile boş kalmayacak ve  Çatalcalı vatandaşımız daha iyi sağlık hizmeti alacak. Çatalca’nın mecburi hizmet bölgesi olması için destek olan Kaymakamımız Dr. Nevzat Taşdan’a, İl Halk Sağlığı Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Taşdelen’e İl Sağlık Müdürümüz Ali İhsan Dokucu’ya ve Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ’a teşekkür ediyorum.’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.