Tıp Merkezi'nden Görkemli Açılış

Tıp Merkezi'nden Görkemli Açılış
Büyükçekmece Batıköy mahallesinde kısa bir süre önce hizmete giren özel (MTM) Mimaroba Tıp Merkezi’nin resmi açılışı Sağlık bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve kalabalık bir heyetin katılımı ile gerçekleşti.
Görkemli açılışa Bakan Müezzinoğlu’nun yanı sıra Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Eski Büyükçekmece kaymakamı İsmail Gündüz, İstanbul İl Sağlık Müdürü PROF. DR. ALİ İHSAN DOKUCU, Beylikdüzü belediye başkanı Yusuf Uzun, Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Celal Babayiğit ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Avcılar ilçe başkanı Bayram Şenocak ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükçekmece Ziraat Odası başkanı Recep Erol, Eski Eminönü belediye başkanı Ahmet Çetinsaya, İlker Gürbüz, Ak Partili il genel ve belediye meclis üyeleri, Büyükçekmece ilçe sağlık müdüresi Hülya İpekoğlu, Mahalle muhtarları, Sağlık sektörü temsilcileri ile çok sayıda siyasetçi, Bürokrat, iş adamı ve davetliler katıldı. 

Mimaroba Tıp Merkezi yönetim kurulu başkanı Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç Hizmete soktukları bu tıp merkezinin ileride tam donanımlı bir hastane olarak Selimpaşa’dan Büyükçekmece’ye kadar olan bölgenin sağlık alanındaki önemli bir boşluğunu dolduracaklarını belirterek açılışa katılan ve bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bakan Müezzinoğlu ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Açılışı yapan sağlık bakanı Müezzinoğlu ise Tıp Merkezi'nin İstanbul'a ve bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, 2002 yılından bu günü tanıdığı Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Açılış esnasında bakan Müezzinoğlu bir ara tansiyonunu ölçtürdü. Yoğun bir günün ardından bakan Müezzinoğlu’nun tansiyonu 110 ‘ a 70 çıktı. 

7/24 ACİL YARDIM
Büyükçekmece Mimaroba’da hizmete açılan Mimaroba TIP Merkezi ile İnsan sağlığı için hizmet yarışında olan özel hastaneler grubuna bir yenisi daha eklendi. Eski Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç’in sahibi olduğu, Mimaroba TIP Merkezi, Çocuk Sağlığı ve hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (dahiliye), Ağız ve Diş Sağlığı, Aile Hekimliği, Radyoloji, Cildiye ve Acil Tıp branşlarıyla Mimaroba, Mimarsinan, Sinanoba, Güzelce, B.Çekmece, Muratçeşme,Tepecik, Kumburgaz, Çatalca,Tepekent bölgelerine 7/24 sağlık hizmet vermeyi hedefliyor. 
Açılış sonrası Bakan Müezzinoğlu Ak Partililerle birlikte yakında temeli atılacak olan Büyükçekmece Devlet Hastanesi arazisini gezdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.