İstanbul'daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'nde intihar!

İstanbul'daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'nde intihar!
20 yaşlarında bir genç polisle tartıştı, sonra da güvenlik görevlisinin silahını kaparak önce polise ateş etti, ardından da yaşamına son vermeye kalkıştı.


Olayla ilgili Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, "Tarabya Köşkü'nün girişinde bir genç, silahla intihar girişiminde bulundu" denildi.

Açıklamada, "20 yaşındaki genç Tarabya Köşkü'ne girme konusunda ısrarcı davranarak, köşkün misafir girişindeki nöbetçi memurla tartışmaya girişti. Yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını kapan  genç, önce polise ateş etti, ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin isabet almadığı, gencin ise olay akabinde Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi devam eden gencin, akli dengesinin yerinde olmayabileceği ileri sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi" ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu kişinin bazı suçlardan sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi.

ERDOĞAN KISIKLI'DA, AKŞAM ANKARA'YA GİDİYOR

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olayın yaşandığı sıralarda Üsküdar Kısıklı'daki evindeydi. Erdoğan'ın akşam saatlerinde Ankara'ya gideceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.