Sürpriz koalisyon açıklaması

Sürpriz koalisyon açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat ziyaretinin ardından karayolu ile Sivas'a geldi. MHP lideri burada partisinin il başkanlığı tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı.

 
Bahçeli'yi kültür merkezi girişinde, MHP Sivas Milletvekili Celal Dağgez, İl Başkanı Ragıp Özkan ve partililer karşıladı. Bahçeli, karşılamanın ardından toplantının yapılacağı salona geçti. 

Toplantı, MHP İl Başkanı Ragıp Özkan'ın konuşmasının ardından basına kapalı devam etti.Toplantıya Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Celal Ada, Emin Haluk Ayhan, Şevkat Çetin, Atilla Kaya, milletvekilleri ve partililer katıldı.
Bahçeli toplantıda 16 yıl aradan sonra milletvekili çıkarılması nedeni ile Sivaslılar'a teşekkür etti. Yaklaşık 45 dakika süren toplantının ardından Bahçeli her hangi bir açıklama yapmezken, karayolu ile Yozgat'a hareket etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat ve Sivas ziyaretlerinin ardından geldiği Yozgat’ta, partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı.
MHP Yozgat İl teşkilatı tarafından düzenlenen toplantı Yimpaş AVM salonunda yapıldı. Toplantı, MHP İl Başkanı Ethem Sedef’in selamlama konuşmasıyla başladı.

Toplantının basına kapalı olan bölümünde kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden milletvekili seçtikleri için Yozgatlılara teşekkür etti. Koalisyon konusuna değinen Bahçeli, açılım konusunun tamamen bitmesi ve diğer şartlarının yerine getirildiği taktirde, "Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız" dedi.
Toplantıya Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Atilla Kaya, Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Celal Adan, Şefkat Çetin ve Oktay Öztürk’de katıldı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbiri alırken salona girenler arandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.