Türk Jetleri PKK Kamplarına Bomba Yağdırdı

Türk Jetleri PKK Kamplarına Bomba Yağdırdı
PKK'nın Şırnak'ta 3 askeri şehit etmesi üzerine Türk savaş uçakların Irak'ın kuzeyinde yer alan PKK kamplarına 30 F-16'yla bomba yağdırdı.
Şırnak'ta, PKK'lıların Görmeç ve Sislice üs bölgelerine izinden dönenlerin güvenliğini sağlayan time saldırıp 3 askeri şehit etmesi üzerine, Türk savaş uçaklarının Irak'ın kuzeyinde yer alan PKK kamplarına bomba yağdırdı.

30 F-16 HAVALANDI

Şırnak'ta bugün 1'i subay 3 askerin şehit edilmesinden sonra PKK'ya yönelik Küpeli Dağı'nda helikopterler desteğinde operasyon devam ederken, Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü'nden kalkan 30 F-16 ise bir kez daha PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarını havadan bombaladı.

KAMPLARA BOMBA YAĞDI

Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği (IKYB)'nın resmi internet sitesinde 'Flaş haber' olarak verilen habere göre, savaş uçakları PKK'nın Zap, Metina ve Haftanin bölgelerindeki kamplarını bombaladı. Türk savaş uçaklarının Gare Dağı üzerinde de uçuş yaptığı belirtilirken, Haftanin'deki kampların bombalanmasının Uludere'nin Gülyazı ve Ortasu köylerinden de görüldüğü ifade edildi.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.