Cemevi inşaatını inceledi

Cemevi inşaatını inceledi
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Muharrem Ayının 11’inci gününde Silivri Cemevi’nde düzenlenen iftara katıldı. İftar öncesinde yapımı devam eden cemevi inşaatını inceleyen Başkan Yılmaz, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Sü
Muharrem ayının başlaması ile birlikte Muharrem orucu tutan vatandaşlar Silivri Cemevi’nde kurulan iftar sofrasında buluştu. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Süheyl Kırkıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve vatandaşlar katıldı. Duaların edildiği iftarda yemek dağıtımında bulunan Başkan Yılmaz, masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Alevi hemşehrileri ile birlikte iftar yapan Başkan Yılmaz, tutulan oruçların kabul olmasını diledi. İftar öncesinde yapımı devam eden cemevi inşaatını inceleyen Başkan Yılmaz, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Süheyl Kırkıcı’dan bilgi aldı.

MİNİKLERE OKUL ÇANTASI


Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçe genelinde 1. sınıfa başlayan öğrencilere ilkokul çantası ve bir dönemlik kırtasiye malzemesi hediye etti

Silivri Belediyesi ilkokul 1. sınıfa başlayan öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrencilerin bir dönem içinde ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemelerini ve ilk sırt çantalarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz hediye etti. Eş zamanlı yapılan program kapsamında ilçedeki tüm okullarda 1. sınıfa başlayan öğrencilere hediyeleri ulaştırıldı.

Okulları ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çanta ve kırtasiye malzemelerinin dağıtıldığı sınıfları ziyaret etti. Başta Gümüşyaka Mahallesi Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu, Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Piri Mehmet Paşa İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Yılmaz, 1.sınıf öğrencilerin misafiri olarak çocuklarla sohbet etti. Minikler ile yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, öğretmenlere ve velilere güzel bir eğitim öğretim yılı temennilerini iletti. Programın devamında Yeni Mahalle’de Roman vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, çocuklara çanta takdiminde bulunarak sevinçlerine ortak oldu. Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de eş zamanlı olarak tüm okullarda miniklere eğitim setlerini hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.