PARTİ İÇİ KAVGADAN DİSİPLİN KURULUNA

PARTİ İÇİ KAVGADAN DİSİPLİN KURULUNA
İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve babası tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi olan İYİ Parti Meclis Üyesi Ümit Seçkin Damga'ya konuştu. İl Başkan Yardımcısı Levent İnanır'ın kendisini aradığını, İlçe Başkanı Ersaraç'ın ihr
İYİ Parti Silivri Meclis Üyesi Ümit Seçkin partisinin İlçe Başkanı aynı zamanda avukat olan Ozan Ersaraç ve babası Alptekin Ersaraç tarafından darp edildiğini belirterek şikayetçi oldu. Silivri Devlet Hastanesi aciline başvuran ve yaralandığını belirten Seçkin, başkan ve babasının kendisine tuzak kurduğunu savundu. Damga'ya açıklamalarda bulunan ve darp nedeniyle kendisinde görme bozukluğu oluştuğunu ifade eden Seçkin, hastanede tedavisinin devam ettiğini ifade etti.

Üzerime kiredi çektiler

Silivri Meclis Üyesi Ümit Seçkin, Ersaraç ailesinin kendi üzerine 400 bin liranın üzerinde kredi çektiğini iddia ederek, "Parayı onların almasına rağmen ödeme yapmadılar. Ben ödemek zorunda kaldım. En sonunda bu konuları konuşmak için bir araya gelecektik. Normalde dışarıda bir yerde buluşacaktık. Fakat beni yazlıklarına çağırdılar. Yazlığa gittikten yaklaşık 15 dakika sonra İlçe Başkanı'nın babası karşıma oturarak, bu borç mevzusunu sağda solda dillendirmemem gerektiğini söyledi. Ben de itiraz edince bir anda beni yumruklamaya başladı" dedi.

İçeriye gidip silahını aldı

Yumruklanmasının ardından Alptekin Özsaraç'ın içeriye giderek silahını aldığını iddia eden Seçkin, "Tam bana doğrultmak üzereyken eşi müdahale etti. O sırada kaçmaya çalıştım. Bu kez de İlçe Başkanı Ozan Ersaraç beni tutarak, 'Hayır çıkamazsın burada duracaksın' diye bağırdı. Babası gelirken beni bırakarak ‘hadi şimdi git’ dedi. Babası ve kendisi arkamdan saldırarak tekrar yumruk atmaya devam etti. Arabama bindikten sonra da küfür etmeye devam ettiler. Ben de hemen hastaneye gittim. Tomografim çekildi. Yüzümün çeşitli yerlerinde zedelenmeler var. Arka tarafımda baş ağrım devam ediyor. Mide bulantısı ve baş dönmesi var. Görme bozukluğu yaşıyorum. Yaklaşık 2 saat müşahedede kaldım. Tedavim devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Disipline sevk edilecek

Damga'ya yaptığı açıklamada kendisini İYİ Parti İl Başkan yardımcılarının aradığuını açıklayan Seçkin, "Hepsi aradı. İl Başkan Yardımcımız Levent İnanır ise bu olaydan sonra İlçe Başkanı'nın siyasi hayatının bittiğini söyledi. İnanır ayrıca Ozan Ersaraç'ın bugün ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edileceğini beyan etti" bilgisini verdi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ve çok sayıda kişinin kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade eden Seçkin, "Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BABAMA SALDIRDI

Hedefteki İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ise iddiaları yalanladı ve Ümit Seçkin'i 60 yaşındaki babasına saldırmakla suçladı. Ümit Seçkin'in akşam saatlerinde evlerine geldiğini, davetli olarak geldiği halde sohbet halinde oldukları 60 yaşındaki babasına saldırdığını savunan Ersaraç, "Babamı kendisini darp etmeye çalışmıştır. Yine maalesef bu girişiminde kısmen de olsa başarılı olmuş, olay adli mercilere de yansımıştır" ifadesini kullandı.

Bize iftira attı

"Ümit bey bir süredir ailemin kendisine yüklü miktarda borcu olduğu, bunu ödemedikleri yönünde bir dedikodu kazanı kaynatmakta kapı kapı dolaşarak bu iftiraları ile partimize gönül vermiş insanları zehirlemektedir" diyen Ersaraç, "Babamın kendisini evimize davet etme sebebi bu konuları ve ne sebeple kendisine borçlu olduğunu sormaktır. Kendisine bu soru sorulduğunda, bizim kendisini başka türlü muhatap almadığımızı, ancak bu dedikoduları yapmasından sonra onu çağırıp konuştuğumuzu şahitler huzurunda ifade etmiş ve bu husus da tutanaklara geçmiştir. Tüm bunların yanında bir hukuk devleti olan ülkemizde insanlar alacakları var ise icra daireleri ya da hukuk mahkemeleri yolu ile alacaklarını takip ve talep edebilirler. Kendisinin bu saate kadar ne benim ne de herhangi bir aile üyemin hakkında bu tarz bir başvurusu bulunmamaktadır. Bu da dikkat edilmesi gereken en büyük noktadır. Mezkur şahıs hem kamuoyu önünde hem de hukuk önünde bu iddialarını öne sürememekte, durumu tevil etmeye çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.