RUMELİ'YE DESTEK SÖZÜ

RUMELİ'YE DESTEK SÖZÜ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Rumeli Üniversitesi yeni eğitim- öğretim dönemi açılış töreninde, "Tüm projelerinize destek olacağımın sözünü veriyorum. Ben Silivri Belediye Başkanı olarak ‘Marka Kent’ hayalime, Rumeli Üniversitesi’n
İstanbul Rumeli Üniversitesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış töreni bugün yapıldı. Rumeli Üniversitesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış törenine MHP İl Başkanı Birol Gür, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka, İstanbul Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Afşin Balcı ve yönetimi, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Silivri Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, üniversite idari ve akademik kadroları, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.


Onlar bize emnate

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, "Bu mutlu günümüzü bizimle paylaştığınız, bu imkanı sağladığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Üniversitemizin kurucusu, Sayın Mehmet Balcı’yı rahmet ve minnetle anıyor ve kuruluşumuzdan bu yana üniversitemize hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğrencilerimizin değerli büyükleri, canınız kadar sevdiğiniz, büyük emekler vererek bugünlere getirdiğinizi evlatlarınızı, canlarınızı eğitmemiz için bize emanet ettiniz. Biz de onları ülkesini vatanını seven, değerlerine bağlı ve nitelikli meslek insanı olarak yetiştirmek için elimizden geleni tam olarak yapacağız" dedi.


Daha başarılı olacağız

İstanbul Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Afşin Balcı ise konuşmasında, “Öncelikle davetimizi kabul ederek açılışımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim döneminde yeni açtığımız yerleşkelerimiz, araştırma merkezlerimiz ve üniversitelerin ilerlemesini destekleyen yeni müfredatımız ile birlikte yeni bir dönemde daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeniden geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Balcı'yı unutmadı

Rumeli Üniversitesi’nin kurucusu Mehmet Balcı’yı yad ederek konuşmasına başlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Rumeli Üniversitesi’nin 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı açılışında sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu dönemin hocalarımıza, öğrencilerimize, üniversitemize, Silivri’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 2015 yılında bu üniversiteyi kurarken bir çok kimsenin ‘Bu çılgın adam kim’ dediği, onun ise usanmadan yılmadan Silivri’mize kattığı değer için Mehmet Balcı’ya Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

İş birliği halindeyiz

Rumeli Üniversitesi’ne destek sözü veren Başkan Yılmaz, "Ben Silivri Belediye Başkanı olarak ‘Marka Kent’ hayalime, Rumeli Üniversitesi’nin de ortak olmasını isterim. Yapacağımız tüm projelerde rektör hocamızla da görüşme halindeyiz. Tüm projelerimizde bize destek oluyorlar, ben de tüm projelerinizde üniversiteye destek olacağımın sözünü vermek istiyorum. Yeniden eğitim yılının hem Silivri’mize, hem ülkemize, hem size hayırlar getirmesini temenni ediyorumaçıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.