SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 500 TL EĞİTİM DESTEĞİ

SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 500 TL EĞİTİM DESTEĞİ
2021 yılında üniversiteyi kazanan 1. sınıf örgün eğitim öğrencilerine 500 TL katkı ödemesi yapacağını duyuran Silivri Belediyesi, başvurulara yönelik yapılan değerlendirmelerin ardından eğitime destek ödemelerini öğrencilerin hesaplarına yatırmaya başladı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ‘Eğitime Destek Projeleri’ kapsamında bugüne kadar anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye ve üniversiteye kadar ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik desteğini kesintisiz sürdüren Silivri Belediyesi, üniversite öğrencilerine katkı sağlamak amacıyla yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi. 2021 yılında üniversiteyi kazanan 1. sınıf örgün eğitim öğrencilerine 500 TL katkı ödemesi yapacağını duyuran Silivri Belediyesi, başvurulara yönelik yapılan değerlendirmelerin ardından eğitime destek ödemelerini öğrencilerin hesaplarına yatırmaya başladı.

Şu ana kadar yaklaşık 800 başvuru alan Silivri Belediyesi, bu öğrencilerin hemen hemen tamamına eğitim yardımında bulundu. Kendisi veya ailesi Silivri’de ikamet eden, devlet veya özel üniversiteleri kazanmış, lisans ve ön lisans programlarında örgün öğretime yerleşen öğrenciler BizdenSize Sosyal Market’e başvuru yaparak bu destekten faydalanabiliyor. Silivri Belediyesi yaptığı 500 TL destek ödemesi ile üniversiteli gençlerin eğitimine bir nebze de olsa katkı sağlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.