4 ilde operasyon!

4 ilde operasyon!
İstanbul, Ankara, Manisa ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Beyoğlu'nda operasyon düzenledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Beyoğlu'nda sabah saatlerinde bir çok adrese helikopter destekli operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Operasyon Hacı Ahmet Mahallesi Kurtoğlu Caddesi'nde bulunan bir apartmana yapılan baskında bir kişi göz altına alınırken, polis ekiplerinin diğer adreslerdeki aramalarının devam ettiğini öğrenildi.

Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Konya merkezli 3 ilde 'terör' operasyonu

Konya merkezli Ankara ve Manisa'da polis tarafından Terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendi. Çok sayıda gözaltı var.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde önceden belirlenen birçok adrese baskın yaptı. Adreslerde arama yapılırken, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Emniyete getirilen zanlılar, daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Gazi Mustafa Kemal Hastanesi'ne, ardından tekrar emniyete götürüldü. Operasyonun içeriği ile ilgili bilgi verilmedi.
Başkent'te dün de terör kapsamında operasyon yapılmış, 14 zanlı gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.