Bir uzman çavuş kaçırıldı

Bir uzman çavuş kaçırıldı
Diyarbakır’ın Lice İlçesi Kayacık Köyü’nde 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı olayların ardından Diyarbakır- Bingöl karayolunu kapatan grup içinde bulunan PKK’lılar, Fis Ovası Mevkii’nde yolu kesip kimlik kontrolü yaptı.
 Diyarbakır'da bir uzman çavuş kaçırıldı

 Isparta plakalı sivil aracıyla yoldan geçen Jandarma Özel Harekat Timi’nde görevli uzman çavuş, silahlı PKK’lılar tarafından kaçırıldı. Uzman çavuş için bölge de operasyon başlatıldı.

Lice’nin Kayacık Köyü Jandarma Karakolu’nda dünkü olayların ardından Diyarbakır- Bingöl karayoluna çıkan bir grup, Kayacık Köyü’nün yol ayrımındaki Fis Ovası Mevkii’nde demir direk ve taşlardan barikat kurarak yolu ulaşıma kapattı. Grup içinde bulunan ve yüzlerini poşuyla kapalı silahlı PKK’lılar, yaklaşık 2 saat süreyle araçların geçişini engelledi, bazı araçlarda bulunanların kimliklerini kontrol etti.

Bu sırada karayolundan sivil otomobiliyle geçen ve Jandarma Özel Harekat Timi’nde görevli olduğu belirlenen kimliği açıklanmayan bir uzman çavuş, aracını durdurup kimlik kontrolü yapanlarla tartıştı. Tartışma sırasında grupta bulunan PKK’lılar silahla tehdit ettikleri uzman çavuşu dövdükten sonra aracı ile birlikte kaçırdı.

Kaçırılan uzman çavuştan dün geceden beri haber alınamadı. Uzman çavuşun kurtarılması için bölgede gece başlatılan operasyon sabah saatlerinde genişletilerek sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.