Büyükçekmece'de Kriz Masası

Büyükçekmece'de Kriz Masası
Büyükçekmece Belediyesi, 24 saat nöbet esasına göre kriz masası oluşturdu.

Büyükçekmece Belediyesi yoğun kar yağışı olasılığı karşısında ilçe genelinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale edebilmek için 24 saat nöbet esasına göre kriz masası oluşturdu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kriz masasını zor durumda kalan tüm vatandaşların günün her saatinde 0.212 - 444 0 340 nolu telefondan arayarak yardım isteyebileceğini belirtti. Akgün," Ana arterlerde ve sokak aralarında meydana gelebilecek herhangi bir buzlanma ile ilgili tuz stoklarımız yeterli ve her an müdahaleye hazır vaziyette ekiplerimiz beklemektedir"dedi.

Akgün; " Olası kaza veya yol kapanması durumunda belediyemizin sosyal ekipleri anında olay yerine ulaşarak mahsur kalan vatandaşlarımızın sıcak çorbasını ikram edebilecekleri gibi, acil barınma gibi durumlarda halkımızın dinlenebilecekleri dinlenme alanlarını dahi şimdiden hazırlamış bulunmaktayız. Sosyal yardım ekibimiz 24 saat hazır bekletilmektedir"dedi.

SÜRÜCÜLERE UYARI

Başkan Akgün; " Araç kullanan vatandaşlarımızın mutlaka araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu. - İstanbul / Büyükçekmece

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.