İstanbul'da sıcaklıklar artıyor

İstanbul'da sıcaklıklar artıyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı haftalık hava tahminine göre İstanbul'da güneşli hava etkisini gösterecek ve sıcaklık artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu haftalık hava tahminini yayınladı. Açıklanan tahmine göre, İstanbul için önümüzdeki haftanın güneşli olması, sıcaklıkların da 10'nin üzerine çıkması bekleniyor.

Ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi öngörülürken İstanbul'da haftasonuna kadar hava güneşli veya parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık ise en az 1, en fazla 13 derece olacak. Pazar günü ise bulutlu olması bekleniyor.

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için çığ uyarısı

Açıklamada Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleri için, dik yamaçlarda çığ riski olduğu uyarısında bulunuldu. Uyarıda, "Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma riski bulunduğundan, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi ve eklendi: "Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara'nın kuzeyi, Karadeniz kıyıları ve Doğu Akdeniz kıyı kesimlerinde hafif, iç kesimlerinde orta yer yer kuvvetli zirai don riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.