İstanbul'da Polise Saldırı

İstanbul'da Polise Saldırı
Gaziosmanpaşa Meydanı'nda silahlı saldırı düzenlendi: 1 polis şehit

İstanbul Gaziosmanpaşa'da polis merkezine 1'i kadın 2 kişi tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ilk belirlemelere göre Mücahit Daşdan isimli polis memuru şehit oldu. 2 sivil vatandaş da yaralandı.

Saldırganlardan biri kaçarken kadın saldırgan ise polis tarafından yakalandı. Saldırganın yanında bir poşet bulan polis, bomba imha ekiplerini de olay yerine çağırdı.

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da olay yerine gelerek durumla ilgili bilgi aldı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

AĞIR YARALANMIŞTI

Gaziosmanpaşa'daki silahlı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Mücahit Daştan (32) kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'nda biri kadın 2 kişinin polise yönelik saldırısında 1 polis memuru ve 2 vatandaş yaralanmıştı. Yaralılardan polis memuru Mücahit Daştan, kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TERÖRİSTİN ÇANTASI İNCELENDİ

Gaziosmanpaşa'da 1 polis memurunu şehit ettikten sonra gözaltına alınan kadın teröristin yanındaki çanta polis tarafından incelendi. Çantada bomba olma ihtimalini değerlendiren polisler, karakola bomba imha uzmanları çağırdı.

Karakolda görevli polisler dahil herkes boşaltılırken, bomba imha uzmanları özel kıyafetlerini giyerek binaya girdi. Bu sırada karakolda bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın dışarı çıkmadığı bomba imha ekiplerinin çalışmasını yerinde izlediği öğrenildi. Yapılan çalışma sonrasında şüpheli çantada bombaya rastlanmadı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.