Ulaşım felç, otobüsler MİTİNG’in emrinde!

Ulaşım felç, otobüsler MİTİNG’in emrinde!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir çok otobüs bölgemizde bir çok noktada bekletiliyor. Otobüslerin bugün saat 17.00’de, AK Parti'nin İstanbul Kazlıçeşme meydanında düzenleyeceği mitinge yolcu taşımak için bekletildiği söylendi.
 Ulaşım felç, otobüsler MİTİNG’in emrinde!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Milli İradeye Saygı" mitinginin yapılacağı alana vatandaşlar alınmaya başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir çok otobüs bölgemizden bir çok noktadan, Kazlıçeşme meydanındaki mitinge yolcu taşıdı.

Bugün İstanbul’un birçok noktasında ulaşım felç oldu. Duraklarda biriken ve çok uzun süre otobüs bekleyen vatandaşlar isyan etti. Hat amirliğine şikayette bulunan vatandaşlar “araçlar AKP mitingine gitmiş” cevabını aldılar. Vatandaşlar tepkilerini geç gelen otobüs şoförlerine yansıttı. Otobüs şoförleri de araçların miting meydanına gittiği bilgisini doğruladı.

Bu otobüsleri bekleme halinde gören yurttaşlar ‘İşte Ak Parti iktidarının politika anlayışı bu. Aynı şeyi CHP’li bir belediye uygulamış olsa hemen ertesi gün operasyon yapılırdı. Herkesin parası ile vergileri ile alınan otobüsler siyasi bir partiye hizmet ediliyor. Yazıklar olsun’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Gezi parkı ve Kazlıçeşme’ye polis takviyesi

Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olaylar ve Kazlıçeşme Meydanı’nda yapılacak olan miting için birçok ilden takviye çevik kuvvet polisi uçaklarla İstanbul’a geldi.

Taksim’de yaşanan olaylar ve AK Parti’nin bugün Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenleyeceği miting üzerine çeşitli illerden İstanbul’a polis takviye edildi. Polis uçaklarıyla Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Elazığ ve Ankara gibi illerden gelen polisler Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Daha sonra Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü önüne gelen polisler, burada silahlarını ve kumanyalarını alarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslere bindi. Polisler daha sonra görev yapacağı yerlere doğru hareket etti.

Kazlıçeşme'nin şifresi RTE2071 olacak

AK Parti'nin İstanbul Kazlıçeşme meydanında düzenleyeceği mitingde internet sıkıntısının olmaması için her şey düşünüldü.

İstanbul'da yapılacak miting için AK Parti Gençlik kolları da harekete geçti. Gençlik kollarının da "renkli bir miting" olması için, mizahi mesajlar yüklü slogan ve pankartlar hazırladığı ifade ediliyor. Miting sırasında kullanılması düşünülen pankart ve sloganlar arasında, 'Dik dur eğilme, bu gençlik seninle' , 'Kazlıçeşme'nin wifi şifresi: RTE2071' , 'Seni orantısız seviyoruz' , 'Lobilerin değil, Türkiye'nin Başbakanı' gibi mesajlar bulunuyor.

Mitinglerde Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları kullanılacak. Miting alanlarında Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafları dışında, Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eski Başbakan Adnan Menderes'in fotoları da yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.