1000'DEN FAZLA ÖĞRENCİ VOLEYBOLU TERCİH ETTİ

1000'DEN FAZLA ÖĞRENCİ VOLEYBOLU TERCİH ETTİ
Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında en çok tercih edilen spor dalından biri de voleybol oldu. Yaz spor okulları kapsamında ücretsiz verilen voleybol kursunda 1000’den fazla öğrenci eğitim alıyor.

Fiziksel gelişimi sağlamakla birlikte, vücudun esneklik kazanmasına yardımcı olan, vücudun bütün bölüm ve kasları kullanıldığı için vücut formunu da dengeli bir şekilde geliştiren voleybola Küçükçekmeceli çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Voleybolun bu kadar çok tercih edilmesinde ortam, dayanışma ve kazanma arzusu gibi pek çok motive edici faktör de rol oynuyor. 


“ YETENEKLİ ÇOCUKLARIN ÖNÜ AÇIK”


Yaz okulları, çocukların kaliteli zaman geçirebilmesine ve onlara spor bilinci aşılanmasına yardımcı oluyor. Her yaş grubuna spor yapma imkânı sağlayan Küçükçekmece Belediyesi’nin amacı öncelikle herkese spor yaptırmak.  

Küçükçekmece Belediyesi yaz spor okullarının alanında uzman eğitmenleri, geleceğini beden eğitimi öğretmeni veya antrenörlük üzerine kurabilecek çocuklar arasında yetenekleriyle dikkat çekenleri, spor okullarından sonra çeşitli kulüplere yönlendirerek, kabiliyetlerinin geliştirilmesine yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.