50 YILLIK RÜYA...!

50 YILLIK RÜYA...!
Güzelcespor Basın Sözcüsü Fatih Çınar, Güzelce’de yapımı son aşamaya gelen statta objektiflerimizin karşısına geçerek önemli açıklamalar yaptı.
“50 YILLIK RÜYAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK”


 Çınar stadın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek yıllardır yönetici olarak görev yaptığı bir camiada böyle bir eserin ortaya çıkışına tanık olmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Çınar “Güzelce'nin yıllardır özlemi olan, en başta ihtiyacı olan tesisimize 2 ay sonra kavuşmuş olacağız. Kulübümüzün en büyük giderlerinden birisi de yabancı sahalarda maç ve antrenman yapıp yol masrafları konusunda büyük külfetin altına girmektir. Bu maliyetten bu şekilde kurtulmuş olacağız. Biz Güzelce'nin 50 yıllık rüyasını Tamer Canbaz ve yönetimi olarak gerçekleştirmiş olacağız. Bu hususta başta belediye başkanımız Hasan Akgün olmak üzere tüm emeği geçen, yardımları dokunanlara teşekkür etmeyi Güzelcsepor yönetim kurulu olarak teşekkürü kendimize bir borç biliriz.” ifadesini kullandı.

Kulüplerde kalıcı hizmetler vermenin sportif başarıdan önce geldiğini kaydeden Çınar sözlerine şöyle devam etti “Kulüplerde sportif başarılar gelip geçicidir. Önemli olan gençlerimize spor imkanı, spor yapabilecekleri saha imkanını sağlayabilmektir. Yıllardan beri verdiğimiz emeğin karşılığını bu şekilde aldığımızı görmek bizlere büyük bir mutluluk vermektedir. Bu yapılacak spor tesisimizde Güzelce ve çevre mahallelerden gelecek arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Çınar, önceki hafta yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantı ile ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı “1 hafta önce 2012 yılının son toplantısını yaptık. Bu toplantıda hoca konusu gündeme geldi. Bunu yeni oluşacak yönetime bırakmayı uygun gördük. Futbolcu tercihleri konusunda altyapıdan yetişen, şu anda genç takımda forma giyen arkadaşlarımızı A takımına alıp, birkaç tecrübeli arkadaşla beraber yolumuza devam etmeye karar verdik. Bu konuda da son söz şubat ayı içinde yapılacak kongrede seçilecek yönetimindir.”
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.