64 YAŞINDAKİ MARATONCU 1.'LİK SÖZÜ VERDİ

64 YAŞINDAKİ MARATONCU 1.'LİK SÖZÜ VERDİ
36. İstanbul Maratonu'na hazırlanan 64 yaşındaki Maratoncu Hasan Uludağ'ı Beylikdüzü'ndeki evinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan başarılı sporcuya plaket takdim ederek pazar günü gerçekleşecek mara
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kıbrıs Gazisi 64 yaşındaki Hasan Uludağ'ı, Pazar günü gerçekleşecek 36. İstanbul Maratonu öncesinde evinde ziyaret ederek moral verdi. Ulusal ve uluslararası boyutta sayısız başarılar elde ettiği sporculuk yasamını ve her gün yaptığı antrenmanlarını İmamoğlu'na bir bir anlatan Uludağ, düzenli çalışmanın önemine vurgu yaptı.

 

7 yıl önce başlayan spor yaşamına sayısız madalya ve ödül sığdıran Gazi Uludağ'a, bugüne kadar gösterdiği başarılardan dolayı plaket takdim eden Başkan İmamoğlu, "Siz bir değersiniz. Yaptıklarınız gelecek nesil için örnek oluyor. Bizler ise her zaman destekçiniz olacağız" diye konuştu.

 

Maraton için iddialı olduğunu, her gün 3-4 saat antrenman yaptığını belirten Uludağ ise, "Azim çok önemli. Bir gün bile çalışmasam bu başarıyı elde edemem.Pazar günkü Maraton'nda 1. olarak ilçeme dönmeyi hedefliyorum" diye konuştu. Yurtiçi ve yurtdışında kazandığı başarıların yanısıra genç sporcular da yetiştirdiğini kaydeden Uludağ, "Sadece ben değil, bizim ülkemize bir sürü sporcu lazım. Bu tür başarıları kazanabilecek birçok gencimiz var"diye belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.