Acun Ilıcalı: Kendimi Fenerbahçe'ye borçlu hissediyorum

Acun Ilıcalı: Kendimi Fenerbahçe'ye borçlu hissediyorum
Hull City'nin sahibi ve televizyon programcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin forma lansmanında konuştu. Ilıcalı, Fenerbahçe için "Borçlu hissediyorum kendimi" dedi.

Televizyon programcısı ve İngiltere Championship (İngiltere 2'nci ligi) takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi gerçekleştirilen 2022-2023 sezonu forma lansmanında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Küçüklüğümde mutlu olduğum birçok olayın arkasında Fenerbahçe galibiyetleri var. Borçlu hissediyorum kendimi" dedi. 

Fenerbahçe'yi elinden geldiğinde destekleyeceğini belirten Ilıcalı, "Fenerbahçe camiası bence kalitesini, gücünü, zor günleri yaşarken kenetlenmesiyle her zaman göstermiştir. Fenerbahçeli olduğum için çok mutluyum. Dünyada, az kenetlenmeler görülmüştür bu kadar saldırı karşısında. Bu açıdan Fenerbahçeli olduğum için gurur duyuyorum. Her zaman söylüyorum, küçüklüğümde mutlu olduğum birçok olayın arkasında Fenerbahçe galibiyetleri var. Borçlu hissediyorum kendimi, beni bu kadar mutlu eden bir takımı ve bir camiayı elimden geldiğinde destekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

'SON ZAMANLARIN EN GÜÇLÜ EKİPLERİNDEN BİRİSİYİZ'

Fenerbahçe'den bu sezon ile ilgili beklentileri sorulan Ilıcalı, "Sezon maçları heyecanlı ve güzel olur. Herkes dört gözle maçları bekler. Ama şampiyonluğa oynayan 5-6 takım var. Biri mutlu oluyor, diğerleri üzülüyor. Maalesef durum bu. Futbolun o açıdan biraz o sıkıntısı var. Futbolda maalesef bir koltuk var, biri o koltuğa oturacak. Ama bu seneki takım ve teknik direktör, son zamanların en güçlü ekiplerinden birisiyiz. Teknik direktörümüze güveniyoruz, bir dünya markası. Bu seneki hocamız bize ümit verdi" diye konuştu.

Hull City başkanlığı için de konuşan Acun Ilıcalı, "Bu işler çok zor, Ali Başkanı daha iyi anlıyorum. Bütün sorumluluğun sende olması, bütün camianın gözlerinin sende olması önemli bir sorumluluk. Birçok parametre var, onları çözmemiz lazım. O yüzden ben hem Fenerbahçe'nin hem de Türkiye'nin yurt dışında Türkiye'nin temsilcisi olmak istiyorum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. 

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlık maçları kapsamında Hull City ile karşı karşıya gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.