Aksu'dan Fenerbahçelilere çağrı: Sabırlı olmamız gerek

Aksu'dan Fenerbahçelilere çağrı: Sabırlı olmamız gerek
Aksu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Ali Asker Aksu, Fenerbahçe'nin FETÖ tarafından felakete sürüklendiğini ve Ali Koç yönetiminde bu felaketin izlerinin silindiğini söyledi. “Her zamankinden daha çok birliktelik içinde olma

Aksu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Ali Asker Aksu, Fenerbahçe'nin gündemine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un büyük bir özveriyle çalıştığını söyleyen Aksu, Fenerbahçe'nin geçmiş yıllarda FETÖ tarafından hedef alındığını ve felakete sürüklenmek istediğini belirtti. “Fenerbahçe'yi bu felaketlerin içinden çıkmak üzeredir” diyen Aksu, bütün Fenerbahçelileri ise sabırlı olmaya davet etti.

Aksu, "Başkanımız Ali Koç'un da bulunduğu önceki Fenerbahçe yönetimimiz döneminde kabul edilebilir riskler alınarak futbol, basketbol, voleybol ve bunlar dışındaki amatör branşlarda çok zor kaybeden - kolay kazanan takımlar oluşturulmuştur. Özellikle ligde futbol sahalarında başlayan kötü hakem yönetimleriyle haksızlıklara maruz kalmış buna rağmen başarılarımızla baş edilememiştir.


Önlenemez yükselişimize karşı 3 Temmuz 2011'de düğmeye basılmıştır. Kulübümüze yapılan şike kumpas operasyonuyla başlayan ve günümüze kadar gelen süreç içerisinde kulübümüz ağır ekonomik risklerle mücadele etmek zorunda kalmıştır. Buna rağmen büyük Fenerbahçe taraftarımızın ve sevenlerinin özverileriyle ayakta kalmayı başardık” dedi.

Savaştan yorgun çıktık


Fenerbahçe'nin FETÖ ile savaştığını ve bu savaştan galip ama yorgun çıktığını da kaydeden Aksu, “Başkanımız Ali Koç yönetiminde bu mali çıkmazın ve karmaşanın yönetilmesi aslında bir felaket yönetimiydi. İçinden çıkmakta olduğumuz bu felaketin sorumlusu ne eski başkanımız Aziz Yıldırım ne de şimdiki başkanımız Ali Koç'tur. Bunun sorumlusu devletin kılcal damarlarına kadar sızmış olan Fettullahçı terör örgütüdür. Fenerbahçe camiası aile içi eleştirilere her zaman açık olmuştur ancak bu eleştirilerin camiamız dışına taşması rakiplerimizi değil düşmanlarımızı mutlu etmektedir.
Bu süreçte bizler kazandığımız savaştan yorgun ve yaralı olarak çıktık. Başkanımız Ali Koç bu maddi ve manevi tüm olumsuzluklara karşı durarak camiamızın üzerinde kalkan olmaya büyük bir özveriyle devam etmektedir. Bu mücadelemizin başarıyla sonuç vermesi için büyük Fenerbahçe camiamızın bu son virajda biraz daha sabırlı ve dirayetli olması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe bir rüyadır


Fenerbahçelilere birlik, beraberlik çağrısı yapan Aksu açıklamasının sonunda ise şu ifadeleri kullandı; “Unutmayalım ki, hangi takımı tutarsa tutsun tüm taraftarların hayranlıkla izlediği harika Fenerbahçe taraftarımız ve yine hangi takımı tutarsa tutsun bir gün gelip de Fenerbahçe'de top koşturmak isteyen sporcular için Fenerbahçe, hayalleri süsleyen bir rüyadır. Fenerbahçe rüyasının devam etmesi ve gelecek nesillere taşınması için camiamızın birlik ve beraberliğinin bozulmaması ve başkanımız Ali Koç'un arkasında durulması gerekmektedir. Gelecek nesillere taşıyacağımız başarılarımızın anahtarı işte budur.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.