Ali Açıkgöz, güven tazeledi

Ali Açıkgöz, güven tazeledi
Birinci Amatör Lig 1. Grup takımlarından İzzettinspor’da Olağanüstü Genel Kurul, önceki gün Çatalca’nın İzzettin Mahallesinde büyük bir çoğunlukla gerçekleşti.

 Genel kurula tek liste ile giren Başkan Ali Açıkgöz, üçüncü kez kulüp başkanlığına getirilirken bir anlamda da güven tazeledi. Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Çatalca İzzettin Mahalle Muhtarı Erşan Ergun, Gökçealispor Kulüp Başkanı Ali Osman Özden ve İzzettinspor kongre üyelerinin büyük katılım gösterdiği genel kurula tek liste ile giren Başkan Ali Açıkgöz, oyların tamamını alarak üçüncü kez kulüp başkanlığına getirildi. Genel Kurulda divan başkanlığını Rıfat Karagöz yaptı.

Toplam 76 Üyenin çoğunluğunun hazır b.ulunduğu genel kurulda ilk konuşmayı Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan yaptı. Kaymakam Taşdan, İzzettinspor’un gruptan Öznakkaşspor ile birlikte çıkacağına inandığını, başarılı bir sezonun ardından takımın Süper Amatör Lige çıkacağına inandığını söyledi. Genel Kurulun çok güzel bir ortamda gerçekleştiğini söyleyen Kaymakam Taşdan, yeni seçilen yönetime ve üçüncü kez başkan seçilen Ali Açıkgöz’ü tebrik ettiğini başarılılarının devamını diledi.

Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu ise, burada siyesi kimliği ile bulunmadığını, sadece davet üzerine sporsever ve bir Çatalca’lı olarak bulunduğunu söyledi. Barutçu, İzzettinspor’u başarılı bulduğunu bu sezon takımın sezonu ilk ikide bitirip adını Süper Amatör Lige yazdıracağına inandığını söyledi. Barutçu, ayrıca İzzettinspor’un altyapıya önem verip gençleri bünyesinde barındırmasını çok arzu ettiğini söyledi. Üçüncü kez Kulüp Başkanlığına getirilen Ali Açıkgöz’ü ve ekibine de başarı dileklerini iletmeden geçemeyeceğini belirtti.

Gökçe; Yeni yönetim hayırlı olsun

Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’de söz alarak konuşmasında şu sözlerine yer verdi, “Biz Çatalcaspor olarak tüm Çatalca’nın kulüpleri üzerinde abi vazifesi yapmaya çaba gösteriyoruz. Elimizden geldiğince her kulübe bir adım dahi olsa gitmeye gayret ediyoruz. Bugün burada İzzettinspor için toplandık ve güzel bir ortamda genel kurulun yapıldığını gözlemledik. Her kulübün bu şekilde katım göstererek gerçekleştirmesini istediğimiz genel kurullar camiaların başarısı için yapılması gerektiğini düşünüyorum., burada bu ortamı görünce inanan çok mutlu oldum. Böyle bir kalabalık ve kulübe olan ilgi buradaki başarının neden geldiğini göstermiştir. Zor şartlar altında görev yapan ve kulübe maddi manevi gerekli desteği veren Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz’ü yaptıkları başarılı çalışmadan dolayı tebrik etmek istiyorum. İnşallah bu sezon gruptan Süper Amatör Lige Öznakkaşspor’dan sonra çıkan ikin takım olurlar. Yeni seçilen yönetime de başarılar diliyor, mutluluklarının hatta iyi neticelerin daim olmasını temenni ediyorum, İzzettinspor kulübüne ve İzzettin Mahallesi taraftarlarına yeni yönetim hayırlı olsun” dedi.

Açıkgöz’den katılımcılara teşekkür

Genel Kurula tek liste ile giren ve oyların tamamını alarak üçüncü kez kulüp başkanlığına seçilen Başkan Ali Açıkgöz, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Ali Açıkgöz, “İzzettinspor’u bu önemli günde yalnız bırakmayan Çatalca Kaymakamımız sayın Dr. Nevzat Taşdan’a, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu’ya, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’ye, Çatalca İzzettin Mahalle Muhtarı Erşan Ergun’a, Gökçealispor Kulüp Başkanı Ali Osman Özden ve İzzettinspor kongre üyelerine teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamı sağlayan mekan sahibine de ayrıca teşekkür ediyor, camiamıza ve İzzettin Mahallesine genel kurulun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.