AMATÖR SPOR'DA BU HAFTANIN PROGRAMI

AMATÖR SPOR'DA BU HAFTANIN PROGRAMI
AMATÖR SPOR'DA BU HAFTANIN PROGRAMI..AMATÖR SPOR'DA BU HAFTANIN PROGRAMI..AMATÖR SPOR'DA BU HAFTANIN PROGRAMI..AMATÖR SPOR'DA BU HAFTANIN PROGRAMI..
 İSTANBUL SİNOP SANTRAFORUNA KAVUŞUYOR

Süper Amatör Küme ekiplerinden İstanbul Sinopspor santraforuna nihayet kavuşuyor.

 Sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Fikret Durak’ın raporları doğrultusunda iki adayla görüşmelere başladığı, iki isimden biriyle Salı akşamı büyük bir olasılıkla sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Haber: İskender KORDU

 

FATİH VE MURAT RESMEN KARAAĞAÇ’TA

 

Amatör 1.Küme ekiplerinden Karaağaçspor sezonun başlamasına az bir süre kala transfer bombalarını resmen patlatmaya başladı.

 Kırmızı beyazlılar, teknik direktör Abdullah Aydemir’in raporları doğrultusunda Çanakçaspor’un ortasahadaki maestrosu Fatih Karadeniz ile ileri uçtaki tecrübeli oyuncusu Murat Akgün’ü renklerine bağladı. Hazırlık döneminin ardından resmi imzayı atan iki oyuncunun bütün antrenmanlara eksiksiz olarak katıldıkları öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Aydemir’in iki oyuncunun transferinden de memnun olduğu, Fatih Karadeniz’i yeni sezonda takımın beyni olarak kullanmayı amaçladığı belirtildi. Antrenman eksiği bulunan Murat Akgün’e de özel bir program uygulanacağı elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber ve fotoğraf: İskender KORD

 

EMİN YUVADA KALDI

 

Esenkent Gençlikspor’un başarılı kanat oyuncusu Emin Onat kulübüyle sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

  Yeni sezon öncesi antrenmanların en çalışkan isimlerinden biri olarak göze batan genç oyuncunun ligi iple çektiği öğrenildi. Emin’in Esenkent Gençlik forması altında bu yıl patlama yapmak istediği, teknik  direktör Fuat Cörüt’ün de oyuncusunun çalışkanlığından ve sezon öncesi performansından memnun olduğu elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber: İskender KORDU

 

SİLİVRİSPOR’DA MORALLİ ÇALIŞMA

 

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Silivrispor, Siirt maçının hazırlıklarına moralli başladı.

  Türkiye Ziraat Kupası’nda Ümraniye’yi deplasmanda 1-0 mağlup  ederek büyük bir moral kazanan temsilcimizin Perşembe günü yaptığı ilk çalışmaya da bu havanın yansıdığı, futbolcuların büyük bir neşe içinde çalıştıkları gözlendi.

Siirt deplasmanı öncesi mavi kırmızılılarda kaleci Rasim ve Erkan’ın sakatlıklarının sürdüğü, Rasim’in büyük bir olasılıkla maç gününe kadar hazır olacağı ifade edildi. Erkan’ın durumunun ise maç günü kesinlik kazanacağı belirtildi.

Siirt maçı öncesi gazetemize bir açıklama yapan teknik direktör Erdal İşkar, Müjdat Gürsu Stadı’nda yapılan antrenman sonrası sorularımızı yanıtlandırarak Ümraniye galibiyetinin kendileri açısından iyi bir moral kaynağı olduğunu söyledi. İşkar “Tur atlamamız özgüven açısından iyi oldu. İyi oyunumuzu bu maçta sonuca yansıttık. Her geçen gün daha iyi olacak.Siirt deplasmanından da 3 puanla dönerek lige ağırlığımızı koyacağız.” diye konuştu.

Haber ve fotoğraf: SERVET SARIOĞLU

 

“KAZANIP GELECEĞİZ”

 

Tepecikpor Fahri Başkanı Temel Eyüboğlu Kızılcahamam deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada iç sahada kaybettikleri puanları Ankara’dan alıp döneceklerini söyledi.

 Maç öncesi iddialı bir açıklama yapan Eyüboğlu “İç sahada kaybettiğimiz puanı deplasmanda kazanıp döneceğiz. Takımın morali iyi. Nazar boncuğu oldu ilk maçtaki  yenilgi. İnşallah bu maçı alıp geleceğiz. Her şey iyi olacak.” şeklinde konuştu.

 

SİNOPLU SERKAN ÖZTRABZONLULAR’DA

 

Süper Amatör Küme ekiplerinden Öztrabzonlularspor aradığı stoperi İstanbul Sinop’ta buldu.

 Bordo mavililer teknik heyetin raporları doğrultusunda sarı lacivertli takımdan Serkan Alican’ı renklerine kattı. Asbaşkan Akın Aydın, teknik heyetin isteği doğrultusunda eksik mevkilere transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

ŞEN: TELAFİ EDECEĞİZ

 

Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen, Kızılcahamam deplasmanı öncesi taraftarlara umut dağıttı.

  Genç teknik adam, ligin ilk haftasında kendi  sahalarında aldıkları Altınordu yenilgisini telafi etmek amacıyla sahaya çıkacaklarını belirterek “İlk hafta üzücü bir mağlubiyet aldık. Mağlubiyeti telafi etmek amacındayız. Kızılcahamam maçından galibiyet ya da puanla dönmek istiyoruz. Bu hafta daha hazırız. Cezalı oyuncularımızın aramıza katılmasıyla daha alternatifli bir kadromuz olacak” diye konuştu.

Öte yandan Kızılcahamam maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlıların son çalışmasını dün sabah yaparak maç saatini beklemeye başladığı öğrenildi. Cumartesi sabahı Ankara’ya harekete edecek olan Tepecikspor’un ter antrenmanını da başkentte yaparak maç saatini bekleyeceği bildirildi. Bu arada cezası dolan oyunculardan İlker ve Yılmaz’ın da 18 kişilik kafileye dahil edileceği, transferin son gününde kadroya katılan Volkan Kabadayı’nın da teknik direktör Enver Şen’in elini maç öncesi güçlendireceği kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

 

 KALECİ ALİ ESENKENT’TE

 

Amatör 1.Küme ekiplerinden Esenkent Gençlikspor, Esenyurtspor’dan kaleci Ali’yi kadrosuna kattı.

 Tecrübeli file bekçisinin lisansını çıkaran Esenyurt temsilcisinin kaleci transferinin ardından arayışlarını stoper konusunda yoğunlaştırdığı bildirildi.

------ ------

ÖMERLİ’YE BİR ÖNLİBERO DAHA

 

Süper Amatör Küme ekiplerinden Ömerlispor dış transferde bir bomba daha patlattı.

 Siyah beyazlılar son olarak CFS Bağcılar’da forma giyen ortasaha oyuncusu Emek’i renklerine kattı. Lisans işlemleri tamamlanan önliberonun Esenler maçına yetişeceği bildirildi. Oyuncu hakkındaki son kararı teknik direktör Volkan Dönmez’in vereceği belirtildi. 1987 doğumlu futbolcunun transferi ortasahada sıkıntı yaşayan Dönmez’in elini  de rahatlatacağı belirtildi. Bu arada Esenler maçı hazırlıklarını  tamamlayan Ömerlispor’da Lüleburgaz’dan transfer edilen Tolga’nın bu hafta ilk onbirde ya da sonradan girerek forma giyeceği elimize ulaşan  duyumlar arasında. Teknik direktör Dönmez, hafta boyunca Tolga’yla yakından ilgilendi.

Kulüp Başkanı Vedat Dönmez’in Esenler maçında alınacak iyi bir sonuca göre arka arkaya birkaç transfer bombası daha patlatabileceği elimize ulaşan bilgiler arasında. Dönmez’in Çilek oyuncu baktığı öğrenildi.

Haber: İskender KORDU

----- ----

CENK YUVADA KALDI

 

Karaağaçspor’da Cenk sevinci. Tecrübeli file bekçisi kulübüyle sözleşmesini bir sezon daha uzattı.

 “HATALARIMIZDAN DERS ALDIK”

Karaağaçspor’un emektar oyuncularından kaleci Cenk yeni sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Tecrübeli file bekçisi yaptığı açıklamada geçmişteki hatalarından  ders aldıklarını,  Karaağaç takımı hakkında çıkan çirkef takım imajını bu sene sileceklerini ifade eden Cenk “Bu sene çok iddialıyız. İki sezondan beri üzerimizde dolaşan çirkef takım ibaresinden de kurtulmak istiyoruz. Hatalarımızdan ders aldık. Bu sene takım ruhunun daha ön çok plana çıktığı bir ekip haline geldik. Bu yıl takımda iki sene önce şampiyon olduğumuz takımdaki arkadaşlık ruhunun yeniden geri geldiğini düşünüyorum. Ben de şampiyonluktaki gibi en az gol yeme rekorumu bu sene daha da geliştireceğim. Bu  sene çok iddialıyım. Forvetler dikkat etsin.” diye konuştu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

----- -----

FEHMİ DE KARAAĞAÇ’TA

 

Yeni sezon öncesi bombaları patlatmaya başlayan Karaağaçspor’da bir imza da Fehmi’den  geldi.

  son olarak Giresun Çavuşlu Belediyespor’da forma giyen genç oyuncu attığı imza ile resmen Karaağaçsporlu oldu. Sağ kanatta görev yapan oyuncunun 25 yaşında olduğu bildirildi.

Haber: İskender KORDU

--------- --------

“KADİR HOCAYA GÜVENİYORUZ”

 

Çatalcaspor Genel Kaptanı Vedat Koçer’den yeni sezon öncesi Haberdar Spor Servisi’ne flaş açıklamalar.

 Koçer, en büyük güvencelerinin teknik direktör Kadir Akbulut olduğunu, Akbulut’un  tecrübesi ve deneyimiyle Çatalcaspor’u istedikleri  noktaya taşıyacağına inandığını söyledi.

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını, bunu da lige taşıyacaklarına inandığını belirten Koçer “Takım olarak çok iyi bir hava yakaladığımıza inanıyorum. Yönetim de takıma karşı üzerine düşen fedakarlığı yerine getirmektedir. Bunun da başarıyı kaçınılmaz kılacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Takımın oturmaya başladığını, lige hazır hale geldiğini ifade eden Koçer “Hocamızın bu sene eski ve yeni oyuncuları kaynaştırarak bizleri hedefimiz olan 3.Lige taşıyacağına inanıyorum. İlk haftadan itibaren de takımda bir uyumsuzluk olacağına inanmıyorum. Kadir Hocamızın da tecrübesiyle takım üzerinde ciddi bir etki yaratacağını  düşünüyorum. Yeni sezonun da öncelikle dostluk, saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde sportif anlamda da Fair Play dilekleri içinde bir lig olmasını temenni  ediyorum. Başta Çatalcaspor olmak üzere bütün takımlara başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

------- -------- -------- -------- ------ -------- -------- --------

SERKAN ÖZTRABZONLULAR’DA

 Süper Amatör Küme ekiplerinden Öztrabzonlularspor aradığı stoperi İstanbul Sinop’ta buldu.

 Bordo mavililer teknik heyetin raporları doğrultusunda sarı lacivertli takımdan Serkan Alican’ı renklerine kattı. Asbaşkan Akın Aydın, teknik heyetin isteği doğrultusunda eksik mevkilere transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi.

------ -------

 NİHAT KARAAĞAÇ’TA

Amatör 1.Küme ekiplerinden  Karaağaçspor yeni sezon öncesi kadrosuna bir takviye daha yaparak Denizköşkler’den Nihat’ı renklerine bağladı. 25 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sol bek olarak görev yaptığı bildirildi.

-------- -----------

 

NEDİM DE KARAAĞAÇ’TA

Amatör 1.Küme ekiplerinden Karaağaçspor’dan İzzettin’e misilleme. Kırmızı beyazlı yönetim, Cansın ve Nuri’yi kaptırdığı İzzettin’den Nedim’i transfer etti. 26 yaşındaki tecrübeli  oyuncunun stoper olarak görev yaptığı bildirildi.

----- -------

ÖRNEK İ.Y. ZAFER KUPASINA KAVUŞTU

Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 30 Ağustos Zafer Kupası’nın son şampiyonu Örnek İdman Yurdu kupasını törenle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı. Esenyurt spor kulüplerine malzeme dağıtımı töreni sırasında Zafer Kupası’nda dereceye giren takımlara da kupa ve madalyalarını teslim eden Kadıoğlu ikinci olan Esenyurt ile üçüncü olan Yeşilesenyurtspor’a da ödüllerini vererek kupaları teslim etti. Kupa törenine takımların da tam kadro halinde katıldıkları gözlendi.

Haber: İskender KORDU

----- ------

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.