Amatörler evi, iftarda doldu taştı

Amatörler evi, iftarda doldu taştı
İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yılda gene Orhan Saka Amatörler evinde katılımın üst seviyede olduğu bir kalabalıkla gerçekleşti.

Her yıl geleneksel olarak yapılan ve yüzlerce yönetici ve teknik adamın katıldığı İASKF iftar yemeği, mükemmel bir ortamda gerçekleşti. Ak Parti Rize Milletvekili Osman Bak,  MHP, Niğde Milletvekili Vedat Bayram, TFF, Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, İASKF Onur Kurulu Üyesi Kemal Bektaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş eski Genel Müdürü Ayhan Bölükbaşı, TFF İstanbul İl Başkanı Ali Tanrıyaşükür, TFF İstanbul Eski İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun yanı sıra Profesyonel ve Amatör Spor Kulüplerinin kulüp Başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulu üyeleri, davete hicap eden misafirleri ekip olarak tek tek kabul etti ve herkesle tokalaşarak katılım gösterdikleri için ayrıca teşekkür etti.

Yemen Ekşioğlu’da katıldı

TFF tarafından görevden alınan TFF İstanbul eski İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’da davete katılarak, “Çalkantılı bir dönemin ardından görevinden alınan Ekşioğlu’nun iftar programlına gelmez” diyenleri davete hicap ederek yanıltmış oldu. İftar Programında tüm spor kulüpleriyle içli dışlı olan yemen Ekşioğlu, görevden alınmamış gibi yine kulüplerin sorunlarını dinledi. İsim vermeden üstü kapalı eleştirilerde bulunan Ekşioğlu’nun iftar programına katılmasının davetlilere mikrofon ile duyurulmaması dikkatlerden kaçmadı. İftar programının sunuculuğunu yapan Ali Tanrıyaşükür, protokolü tek tek davetlilere tanıttı fakat protokolde yerine almadığı için Yemen Ekşioğlu’nun ismini okumadı. Dualar edildi ve herkes bu güzel iftar yemeğinde bir birleriyle hasret gidermiş oldu.


Davete katılım gösteren herkese teşekkür eden Ali Düşmez, geleneksel olarak devam eden iftar programına katılımın yüksek olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü ve Küçükçekmece dahil İstanbul’un her ilçesinden davete katılan spor kulüpleri, ortamın mükemmel geçmesi için iyi bir ortamda iftar etmenin mutluluğu ile Orhan Saka Amatörler evinden ayrıldılar. Gecede Ali Düşmez ile birlikte Ak Parti Rize Milletvekili Osman Bak,  MHP, Niğde Milletvekili Vedat Bayram’da birer konuşma yaparak katılımcılara teşsekkür etmeden geçemediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.