“ARTARAK DEVAM EDECEK”

“ARTARAK DEVAM EDECEK”
Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, başarılarının asla tesadüf olmadığını, bunu namağlup Hatay’ı, 65 dakika da 10 kişi oynayarak bir kez daha ispatladıklarını söyledi. Turhan “Başarımız artarak devam edecek.” diye konuştu.

 Turhan maç sonu yaptığı değerlendirmede “Maçtan önce de söylemiştim başarının asla tesadüf olmadığını. Bunu bir kez daha ispatladık. 65 dakikada 10 kişi oynayarak Kırmızı Grubun en iyi takımlarından birini yenerek bunu gösterdik.Oyuncuların 10 kişi kaldıktan sonra 65  dakika göstermiş oldukları performans gerçekten görülmeye değerdi. Ama daha ikinci devresi var bu işin. Grupta en az 6 takım zirve mücadelesi veriyorlar. İkinci yarı kadrolarına takviye  yapacaklar. Bizim de ufak tefek takviyelerimiz söz konusu olacak. Kadromda çok büyük değişiklikler düşünmüyorum. Belki bir iki bölgeye alternatif oyuncular alabiliriz.” ifadesini kullandı.
Başarının altında takımdaşlık ruhunun yattığını kaydeden Turhan “Oyuncularım gerçekten çok karakterli. Takımdaşlık ruhunu ön planda tutarak bu başarıyı sağladılar. İnşallah bu başarı ikinci devrede artarak devam edecek. Tek korkum iyi oynarken ve kazanırken devre arasının gelmesi. Tepecikspor’a geldiğim günden beri yakaladığımız bu çizgiyi çok büyük bir sürpriz olarak değerlendiriyorlar. Benim için sürpriz değil. Çünkü benim inandığım oyuncular ve bana inanan oyuncular var. Bu yüzden Tepecikspor PTT 1.Lige çıkmak için elinden geleni yapacaktır. Ve ben çıkacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Bu arada Tepecikspor’da Hatay maçının ardından takıma 2 Ocak’a kadar dinlenmeleri için izin verildi. Antrenmanların 2 Ocak’ta İstanbul’da başlayacağı, 9 Ocak’ta da 10 günlük kamp için Antalya’ya hareket edileceği belirtildi.
Haber: İskender KORDU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.