Aslan'dan Avrupa'ya kötü veda

Aslan'dan Avrupa'ya kötü veda
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında sahasında Arsenal'i konuk etti.
Galatasaray: 1 - Arsenal: 4

Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında sahasında Arsenal'i konuk eden Galatasaray, ilk yarıda yediği gollere karşılık veremeyince sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Grupta galibiyeti bulunmayan sarı kırmızılı ekip, henüz 3. dakikada Lukas Podolski'nin golüne engel olamazken 11. ve 29. dakikalarda Aaron Ramsey attığı gollerle durumu 3-0 yaptı.

İlk yarısı Arsenal'in 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısı Galatasaray'ın kontrolünde geçerken sarı kırmızılı ekibin çabaları sonuç vermedi.
Karşılaşmanın 89. dakikasında Wesley Sneijder'in frikikten attığı gol durumu 3-1 yaparken Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski 90+2'de maçın sonucunu belirleyen golü attı; 4-1.

Galatasaray bu sonucun ardından Devler Ligi'nde bir sezonda en çok gol yiyen Türk takımı ünvanını 19 golle Beşiktaş'tan aldı.

Sarı kırmızılı ekip D Grubu'nu 1 puanla tamamlarken Arsenal 10 puanla ikinci sırada bir üst tura yükseldi.
MAÇIN HENÜZ 3. DAKİKASINDA...
Konuk ekip Galatasaray, maçın hemen 3. dakikasında Lukas Podolski'nin golüne engel olamayınca 1-0 geriye düştü. Ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Lukas Podolski sol ayağı ile çok sert vurarak topu ağlara gönderdi.

RAMSEY FARKI İKİYE ÇIKARDI
Maçın başında yediği golün etkisini üzerinden atmak isteyen Galatasaray beraberlik için yüklenirken 11. dakikada Arsenal, Aaron Ramsey ile farkı ikiye çıkardı. Orta alanda kaybedilen top sonrasında Aaron Ramsey ceza sahası içerisinde hafif sol tarafta topu soluna alır almaz etkisiz bir şut çekmesine rağmen skoru 2-0'a getirdi.

AKIL ALMAZ BİR GOL!
İngiliz devi karşısında üst üste goller yiyen sarı kırmızılı ekip, 29. dakikada Aaron Ramsey'in inanılmaz golünde çaresiz kaldı. Burak Yılmaz'ın uzaklaştırmak istediği top ceza yayı gerisindeki Aaron Ramsey'in önünde akldı. Aaron Ramsey sol ayağı ile gelişine çok sert ve düzgün vurarak topu ağlarla buluşturarak durumu 3-0'a getirdi.

GALATASARAY'IN ÇABASI YETERLİ OLMADI
İkinci yarıda farkı azaltmak için rakibinin üstüne üstüne giden sarı kırmızılılar bir türlü aradıkları golü bulamadılar. Arsenal'de yıldız futbolcularını kenara alan Wenger, 17 yaşında iki futbolcusunu sahaya sürdü. Galatasaray'ın gol için çabası yeterli olmazken 89. dakikada Wesley Sneijder frikikten attığı harika golle durumu 3-1'e getirdi. Uzatma anlarında maçtaki ilk golü atan Lukas Podolski yine sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi; 4-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.