AVCILAR CİHANGİR TEK VÜCUT

AVCILAR CİHANGİR TEK VÜCUT
Yeni sezonda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan Avcılar Cihangirspor genel kurula gitmekten vazgeçti. Mevcut yönetimin iki yıl daha göreve devam edeceği, yönetime dışarıdan gönüllü olarak destek verecek olan yöneticilerin kazandırılacağı bildirildi.
Konu ile ilgili olarak da kulüp başkanı Ergün Çoban, 2.Başkan Adnan Çoban ve genel kaptan Yunus Yıldırım basın mensuplarının önüne çıktı.

Kulüp Başkanı Ergün Çoban yaptığı açıklamada aynı yönetim olarak göreve devam edeceklerini, kongre yapmadan iki yıl daha aynı yönetimle çalışacaklarını söyledi. Çoban “Kongreye kadar aynı şekilde devam edeceğiz. Dışarıdan bizleri destekleyecek birkaç gönüllü esnafımızdan ve iş adamızdan yardım alacağız. İki sene daha görevdeyiz. Bu işi bizden daha iyi yapabileceğini düşünen birileri çıkarsa da her an verebiliriz.” diye konuştu.

Avcılar Cihangirspor Genel Kaptanı Yunus Yıldırım da yaptığı açıklamada mevcut yönetim kurulunun bütün olumsuzluklara rağmen kendi cebinden harcayarak elinden geleni yaptığını söyledi. Yıldırım “Şu bir gerçek ki var olan yönetim kurulu elini cebine atarak elinden gelenin fazlasını yapmaktadır.” dedi.

Avcılar Cihangirspor 2.Başkanı Adnan Çoban da yönetimin profesyonelleşmemesi halinde devam etmeyeceğini söyledi. Çoban “Kulübü kurumsallaştıramazsak verdiğimiz bütün emekler boşa gider. Ben daha profesyonel bir yapılanmadan yanayım. Eğer bu yapılanmayı göremezsem ben yokum” dedi. Çoban’ın bu çıkışı üzerine kulüp başkanı Ergün Çoban da konu ile ilgili bir proje üzerinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.