Avcılar, Düzcespor’a sürpriz hazırlayacak

Avcılar, Düzcespor’a sürpriz hazırlayacak
Pazar günü Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadında Bölgesel Amatör Lig 10. Grubun şampiyonluk adayları arasında yerini alan Düzcespor’u konuk edecek olan Avcılar Belediyespor, güçlü rakibine sürpriz hazırlamaya çalışıyor.

Kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecekleri Düzcespor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyleyen futbolcular, iyi futbol oynamalarına rağmen sahadan istedikleri neticeleri alamamanın sıkıntısını çektiklerini söylediler. Düzcespor’u mağlup edip devreyi galibiyetle kapamak istediklerini söyleyen futbolcular, taraftarlarının desteği ile zoru başaracaklarına inandıklarını dile getirdiler.

Düzcespor’un gücünü bildiklerini söyleyen futbolcular, kendilerinin de iyi takım olduğunu Pazar günü bunu maça gelen herkese göstereceklerini söylediler. Diğer taraftan Düzcespor’un İstanbul deplasmanına büyük bir taraftar topluluğu ile gelmeye hazırlandığı söylendi. Profesyonel Lige çıkmayı hedefleyen kırmızı-lacivertliler, taraftar desteğini bu maçta da arkalarına almayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.