Avcılar'dan kadınlara özel spor aktivitesi

Avcılar'dan kadınlara özel spor aktivitesi
Avcılar Belediyesi, kadınların yaşam kalitesini arttırmak ve sağlıklarını korumaları için Avcılar Belediye Stadı’nda spor aktiviteleri düzenliyor.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’de, “Sağlıklı yaşam için spora 30 dakika ayırın, daha mutlu olun” diyerek kadınları spora teşvik ediyor.
Avcılar Belediyesi, ‘Herkes için Spor’ sloganıyla her yaş grubuna sağlıklı yaşam etkinlikleri organizasyonuna bir yenisini daha ekledi. Kadınların yaşam kalitesini arttırıp, sağlıklarını korumaları için Avcılar Belediyesi Stadı’nda antrenörler eşliğinde spor aktiviteleri düzenlemeye devam ediyor.

Alet kullanmadan kilo verebilirsiniz

Bedensel ve psikolojik dengemizi sağlamak için sporu ihmal etmememiz gerektiğini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Sağlıklı yaşam için spora 30 dakika ayırın, daha mutlu olun” diyerek sağlıklı bir hayat için spor çağrısı yapıyor. Dr. Handan Toprak Benli, ayrıca Avcılar Belediye Stadının alt katında, aerobik, pilates ve step derslerine katılan kadınların, herhangi bir alet olmadan kendi kas güçleri ile kilo verip, sağlıklı kalabileceklerini ifade etti.

Müracaatlar Avcılar Belediye Stadı

Kayıt için gelen kadınlara uzman antrenörler tarafından üye kayıt formları dolduruluyor. Böylece hem kendileri için hazırlanan özel egzersiz programlarına uyuyor, hem de fiziksel gelişimlerini takip etme fırsatı buluyorlar. Kayıt yapmak isteyen kadınların, Avcılar Belediyesi Stadı’na başvurmaları yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.