Aziz Yıldırım gözaltına alındı..

Aziz Yıldırım gözaltına alındı..
Çok sayıda kulüp yöneticisi sorguda... Polisler Fenerbahçe'de arama yapıyor.Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın evinde bir arama yapıldı. Bu aramanın ardından sağlık kontrolüne götürülen Yıldırım gözaltına alındı.

Organize Suçlar ekiplerinin sabah 07:00 itibariyle İstanbul ve Antalya'nın da içinde bulunduğu 12 ilde eş zamanlı başlattığı futbolda şike soruşturması kapsamında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın evinde bir arama yapıldı. Bu aramanın ardından sağlık kontrolüne götürülen Yıldırım gözaltına alındı.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyumu'nda da çeşitli aramalar gerçekleştirilirken Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu, Kulüp Müdürü İlhan Ekşioğlu ve bir yönetici  göz altına alınanlar arasında bulunuyor.

İlk gelen bilgilere göre operasyon kapsamında ikinci yarıdaki Fenerbahce-Eskişehir maçı da inceleniyor.
 
12 ayrı şehirde futbolda şike operasyonu sabah saatleri itibariyle başladı. Baskınlar ve aramalar devam ediyor. Yaklaşık 40'ı aşkın gözaltının olduğu belirtiliyor.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Sedat Peker’e yakınlığıyla bilinen Giresunspor Başkanı Olgun Peker de göz altına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında, futbolcular, teknik direktörler ve menajerler de bulunuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.